Antena Meniu Search
x

Video "La Ford! Cine e la Ford?". Haos după ce o mașină a luat foc în Pasajul Unirii. Ceilalți șoferi au fost evacuați pe jos din tunel

A fost haos în această dimineaţă în centrul Capitalei, după ce o maşină a luat foc în cel mai tranzitat şi cel mai lung pasaj din Bucureşti, pasajul Unirii. În autoturism, se aflau trei adulţi şi un bebeluş. Au ieşit cu toţii în grabă şi au scos la timp şi bebeluşul, aflat într-o scoică pentru copii. La momentul incendiului, 100 de maşini tranzitau pasajul. 20 de oameni care au rămas blocaţi în pasaj au fost evacuaţi cu ajutorul pompierilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 18.10.2022, 14:01

Vezi și

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care maşina, aflată la jumătatea pasajului a fost cuprinsă de flăcări. Era ora 9 şi jumătate. În maşină se aflau 3 adulţi şi un bebeluş.

Fum şi panică în pasajul Unirii, după ce o maşină a luat foc

Pasagerii au reuşit să se salveze la timp. Imediat, pasajul s-a umplut de fum. Opt autospeciale de pompieri şi 5 ambulanţe SMURD au fost trimise să intervină. Circulaţia în zonă a fost imediat oprită. Mulţi dintre şoferi au ieşit singuri din pasaj. 

Ne întrebau pe noi dacă este lume în pasaj. Aia s-a întâmplat!

Pe acelaşi subiect

Dumneavoastră aţi ieşit singură?

Bineînţeles! Ca toţi oamenii de altfel! 

Și acum unde mergeţi?

Să ne luăm maşinile! 

Au rămas înăuntru?

Da. O grămadă de maşini!

Ce v-au spus? Să le lăsaţi acolo? 

Au zis că doar şoferii să plece!

Proprietarii maşinii au ieşit din cauza fumului. Nu au mai putut din cauza fumului să respire. Panica a fost mare, ventilatoarele nu funcţionează.

Ne-am lăsat maşinile acolo, am ieşit cât am putut de repede.

Focul a fost stins în mai puţin de o oră

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București-Ilfov: Principala problemă a fost reprezentată de cantitatea foarte mare de fum generatăde incendiu. În câteva minute instalațiile automate de stinfgere au reușit să evacueze fumul. 

După ce incendiul a fost lichidat, şoferii s-au întors în pasaj pentru a-şi recupera maşinile. 

Rămâneţi puţin pe loc că le luăm în ordine, da?!

La Ford! Cine e la Ford?

Traficul în Pasajul Unirii a fost reluat pe un singur sens, la aproape două ore după primul apel primit pe numărul de urgenţă 112. 

În mașina care a ars era un bebeluș de doar o lună

În urmă cu puţin timp, epava maşinii care a ars a fost scoasă din pasaj. 

Circulația nu a fost încă reluată pe sensul pe care a avut loc incendiul. Vorbim de un blocaj care durează de mai bine de trei ore. Reprezentnații ISU au declarat că tunelul nu le-a adus probleme pompierilor în ceea ce a însemnat intervenția, așa că autospecialele au reușit să intre în pasajul subteran. Și tot pompierii au spus că atât sistemul de ventilație, cât și cel de detecție a fumului au funcționat în parametri normali. Șoferii au fost evacuați pe jos din tunel, în jurul orei 9.30, atunci când s-a dat alarma la 112, și au reușit să își recupereze mașinile abia după ce toate pericolele au fost îndepărtate. În mașina care a ars se aflau trei adulți și un bebeluș de doar o lună.

Din fericire, niciunul dintre ei nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "La Ford! Cine e la Ford?". Haos după ce o mașină a luat foc în Pasajul Unirii. Ceilalți șoferi au fost evacuați pe jos din tunel