Antena Meniu Search
x

Video Pasajul Unirii a fost redeschis. Cum arată după reparațiile care au costat 12 milioane de euro

Veste bună pentru șoferii din Capitală! Pasajul Unirii, unul dintre cele mai tranzitate pasaje din centrul Bucureştiului, s-a redeschis seara trecută, cu doar o zi înainte să înceapă şcoala. Pasajul a fost închis timp de 77 de zile, pentru reparaţii care au costat 12 milioane de euro. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 05.09.2022, 14:41

Vezi și

Două luni şi 2 săptămâni au durat lucrările la pasajul rutier de la Unirii, lucrări care au început pe data de 19 iunie şi s-au încheiat sâmbătă, 3 septembrie. Ieri seara la ora 20, traficul a fost redeschis în pasaj, aşa cum promitea şi primarul Sectorului 4 că se va circula în pasajul Unirii, înainte de începerea şcolii. La pasaj au lucrat continuu mai multe firme de construcţii şi, atât ziua, cât şi noaptea, pe şantier au fost mai bine de 100 de muncitori.

Pasajul a fost de altfel încadrat în urmă cu 3 luni în clasa 4 de risc, iar asta înseamnă că se impuneau reparaţii de urgenţă. Au fost reduse toate infiltraţiile din pasaj, au fost consolidaţi stâlpii de susţinere, a fost montat inclusiv un sistem anti noxe şi bineînţeles au fost turnate noi straturi de asflat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Pasajul Unirii a fost redeschis. Cum arată după reparațiile care au costat 12 milioane de euro