Antena Meniu Search
x

Rezultatele testelor efectuate poliţistului care a ucis-o pe Raisa. Ce arată etilotestul

Au venit rezultatele testelor în cazul poliţistului care a accidentat mortal o fată de 11 ani pe trecerea de pietoni, pe bulevarul Laminorului din București.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 15:26

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, rezultatul la etilotest a fost zero, ceea ce înseamnă că poliţistul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. De asemenea, şi rezultatele la testul pentru substanţele psihoactive au fost zero.

Poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetița de 11 ani lovită pe trecerea de pietoni, pe bulevarul Laminorului din București, era într-o misiune pentru verificarea populației, însă aceasta nu avea caracter de urgență, a spus Lucian Bode, luni, într-o conferință de presă. Ministrul Lucian Bode a spus că toți polițiștii au obligația de a conduce cu prudență, chiar dacă sunt în misiune, subliniind că aceștia nu scapă de răspundere penală în astfel de situații.

Pe acelaşi subiect

Ce le-a spus polițistul colegilor, imediat după accident

Accidentul teribil a fost surprins de o cameră de supraveghere. Secvenţele sunt sfâşietoare. Cele două fete se ţineau de mână când au ajuns la trecerea de pietoni. Au văzut maşina în ultima clipă şi au alergat ca să traverseze mai rapid. Însă poliţistul avea o viteză ameţitoare şi nici gând să încetinească. Le-a izbit din plin, cu violenţă.

Fata care a supravieţuit a fost aruncată la câţiva metri de zebră. A reuşit să se ridice singură. Pe cealaltă copilă, poliţistul a luat-o pe capotă şi a mers aşa 50 metri. Apoi agentul a frânat, copilul a zburat de pe maşină şi a căzut la pământ.

După accident, poliţistul a fost luat de colegii lui şi dus la secţie. Acolo, singurele lui cuvinte au fost că: ”pur şi simplu am văzut-o pe capotă”.

Apelul la 112 făcut de poliţistul care a ucis-o pe Raisa

4 minute, şase dispeceri. Aşa sună apelul poliţistului la 112, care o omorât-o pe Raisa şi a rănit-o pe Marina, pe o trecere de pietoni din Sectorul 1. Poliţistul pare să fie în stare de şoc când sună la dispecerat şi repetă de 6 ori, cu 6 dispeceri, atunci când vorbeşte despre ceea ce s-a întâmplat. Acesta le spune că a lovit pe cineva mortal pe trecerea de pietoni şi că nu ştie ce să facă.

În conversația cu cel de-al patrulea dispecer, omul legii îl roagă pe acesta să urgenteze trimiterea unui echipaj SMURD la locul faptei. Tot atunci se aude cum acesta strigă la cineva că nu are voie să o mute pe victimă din loc, potrivit înregistrării obţinute de Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Rezultatele testelor efectuate poliţistului care a ucis-o pe Raisa. Ce arată etilotestul