Antena Meniu Search
x

Secretarul de stat Bogdan Despescu, surprins într-o uniformă "care nu există": "Este unicat, ca să se diferenţieze de muritorii de rând"

Secretarul de stat Bogdan Despescu şi şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, au fost arătaţi cu degetul pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol pentru faptul că au încălcat codul vestimentar. Sindicaliştii spun că poliţiştii de rând sunt hăituiţi de şefi dacă nu îşi poartă uniforma corespunzător, dar acum se pot scuza arătând fotografia cu cei doi.

de Redactia Observator

la 17.02.2022, 11:09

Şeful DGPMB Bogdan Berechet și secretarul de stat Bogdan Despescu, acuzaţi că nu respectă codul vestimentar
Şeful DGPMB Bogdan Berechet și secretarul de stat Bogdan Despescu, acuzaţi că nu respectă codul vestimentar - Facebook Sindicatul Europol

Sindicatul Europol a publicat pe Facebook un colaj foto în care apar secretarul de stat Bogdan Despescu şi şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet. Conform sindicaliştilor, primul poartă o uniformă care nu există în dotarea Poliţiei Române, iar al doilea nu poartă cascheta, deşi se află în afara sediului instituţiei.

Sindicaliştii spun că au publicat aceste imagini pentru că poliţiştii de rând se plâng că hăituiţi de şefi dacă nu îşi poartă corespunzător uniforma de serviciu.

"Pentru toți polițiștii hăituiți de șefi pentru că se preocupă să poarte elemente de uniformă de calitate pentru a-și îndeplini atribuțiile de serviciu în condiții optime, vă punem la dispoziție poza alăturată pe care să le-o arătați ori de câte ori veți mai fi hărțuiți", a scris Sindicatul Europol.

Şefii din poliţie, acuzaţi că nu respectă codul vestimentar

Pe acelaşi subiect

"În stânga este șeful Poliției Capitalei la conferința de presă în care a comunicat nimic despre tragicul accident de pe bld. Laminorului și care nu poartă cascheta deși se află în afara sediului.

În dreapta îl avem pe chestorul cu 4 stele (mai multe nu se poate) Despescu care poartă o uniformă care NU există. Pe surse înțelegem că această uniformă a fost comandată special, personalizată și este „unicat”, pentru ca secretarul de stat Despescu să se diferențieze de muritorii de rând.

Așa că dragi colegi, când mai apare unul care se poate remarca doar prin căprării de genul „unde ți-e cascheta” sau „de ce nu ai pantaloni la dungă”, vă rugăm să le spuneți că v-au inspirat doi chestori, șeful DGPMB Bogdan Berechet și secretarul de stat Bogdan Despescu", spun cei de la Sindicatul Europol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Secretarul de stat Bogdan Despescu, surprins într-o uniformă "care nu există": "Este unicat, ca să se diferenţieze de muritorii de rând"