Antena Meniu Search
x

Accident teribil în Neamţ. Un şofer mort, alte două persoane în comă, între care şi un copil de 11 ani

Un şofer mort şi un copil de 11 ani, dar şi o femeie în comă: este bilanţul unui teribil accident care a avut loc în judeţul Neamţ. Două maşini s-au izbit frontal, iar vinovat, spun martorii, ar fi un tânăr de 27 de ani care ar fi depăşit într-o zonă cu linie continuă.

Vezi și

Un şofer mort şi un copil de 11 ani, dar şi o femeie în comă: este bilanţul unui teribil accident care a avut loc în judeţul Neamţ. Două maşini s-au izbit frontal, iar vinovat, spun martorii, ar fi un tânăr de 27 de ani care ar fi depăşit într-o zonă cu linie continuă. N-a apucat să revină însă pe banda sa şi s-a lovit frontal cu un autoturism care venea din sens opus.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Roznov. Martorii spun că tânărul conducea cu 130 de kilometri pe oră. Ar fi intrat în depăşire pe linie continuă, pe contrasens, şi s-a lovit violent cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Şoferul acestuia, în vârstă de 48 de ani, a murit pe loc, iar soţia sa, care se afla pe locul din dreapta, a fost rănită grav şi este în comă. Între viaţă şi moarte se zbate şi un copil de 11 ani, care se afla cu ei în maşină.

Şi şoferul care a provocat accidentul a fost rănit. Poliţiştii i-au deschis deschis dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. Circulaţia în zonă a fost întreruptă mai bine de o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Neamţ. Un şofer mort, alte două persoane în comă, între care şi un copil de 11 ani