Antena Meniu Search
x

Video Șoferul autocarului în care au murit 3 români a fost reținut în Bulgaria. Turcul este acuzat de omor prin imprudență

Șoferul turc care a condus autocarul românesc implicat în cumplitul accident din Bulgaria a fost reținut, fiind pus sub acuzare pentru omor prin imprudență. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 08.08.2022, 14:03

Vezi și

Anchetatorii au descoperit și imagini în care același autocar merge cu viteză și face depășiri periculoase, în timpul unor curse anterioare.

Reamintim că în acest accident au murit patru oameni și alți nouă au fost grav răniți. Cei cinci pasageri aduși cu elicopterul la Spitalul Floreasca au fost vizitați, astăzi, de ministrul Sănătății.

Toți cei cinci pacienți sunt în stare stabilă, doi dintre ei fiind internați la Terapie Intensivă.  

Ministrul Sănătății a spus că aceștia vor avea nevoie inclusiv de ajutor psihologic.

Pe acelaşi subiect

Procurorii cer arestarea șoferului turc, de teamă ca acesta să nu părăsească țara

De asemenea, au apărut noi imagini și informații despre autocarul implicat în accidentul din Bulgaria. În înregistrările surprinse de camerele de supraveghere, anul trecut, se observă cum vehiculul circulă haotic, fapt ce le-a atras atenția anchetatorilor. Depășește cu dificultate mai multe mașini, iar în noiembrie depășește la limită un TIR punând în pericol viața pasagerilor.

Astăzi, procurorii cer arestarea șoferului, de teamă ca acesta să nu părăsească țara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Șoferul autocarului în care au murit 3 români a fost reținut în Bulgaria. Turcul este acuzat de omor prin imprudență