Antena Meniu Search
x

Starea românilor răniți în accidentul rutier din Bulgaria. Trei pacienți sunt internați la Terapie Intensivă

Pacienții politraumatizați din accidentul rutier din Bulgaria se mențin în stare gravă, în acest moment fiind stabili din punct de vedere al funcțiilor vitale, anunță Spitalului Clinic de Urgență București - Floreasca.

de Redactia Observator

la 07.08.2022, 12:42

Starea românilor răniți în accidentul rutier din Bulgaria. Trei pacienți sunt internați la Terapie Intensivă
Starea românilor răniți în accidentul rutier din Bulgaria. Trei pacienți sunt internați la Terapie Intensivă

Dintre cei cinci pacienți, trei sunt internați în Secția de Terapie Intensivă, necesitând măsuri specifice acestei secții, iar doi sunt internați în saloane postoperatorii (terapie intensivă intermediară).

Echipele multidisciplinare compuse din medici de terapie intensivă, chirurgie generală, ortopedie, neurochirurgie îi supraveghează permanent pe acești pacienți, adaptând tratamentul în funcție de evoluția lor, inclusiv intervenții chirurgicale în zilele care urmează.

Un autocar înmatriculat în România, la bordul caruia se aflau 25 de pasageri a fost implicat sâmbătă dimineața intr-un accident rutier în Bulgaria. Patru persoane, din care trei români, au murit. Cinci pasageri răniți au fost aduși cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență București - Floreasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sanatate » Starea românilor răniți în accidentul rutier din Bulgaria. Trei pacienți sunt internați la Terapie Intensivă