Antena Meniu Search
x

Video Spectacol grotesc pentru "Monstrul din Caracal". Gheorghe Dincă s-a pocăit, îmbrăcat în alb, pe acorduri de chitară: "Sper ca Dumnezeu să mă ierte"

Gheorghe Dincă l-a descoperit în închisoare pe Dumezeu. "Monstrul din Caracal", bărbatul acuzat de crimă, viol și trafic de persoane, după dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, şi-a schimbat religia după gratii, în Penitenciarul din Craiova. Slujba de botez s-a ţinut în faţa unui public generos, alături de doi preoţi şi în acorduri de chitară.

de Redactia Observator

la 15.03.2023, 17:39

Vezi și

Preot: Noi nu mai avem altceva de făcut decât să facem ceea ce Domnul Iisus Hristos Ne-a poruncit, adică să botezăm pe toţi aceia care cred în numele Tatălui, al Fiului şi al Duhului Sfânt

Îmbrăcat complet în alb, bărbierit şi cumpătat la vorbă, "monstrul din Caracal" a primit taina botezului în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Craiova. Alături de el, alţi şapte deţinuţi care şi-au redescoperit în închisoare credinţa în Dumnezeu.

Gheorghe Dincă: Am citit această carte pe care o respect foarte mult şi aşa am ajuns la decizia de a mă boteza şi a recunoaşte greşelile ce le-am făcut în viaţa mea. Sper ca Dumnezeu să mă ierte.

Evenimentul a fost acompaniat de acorduri de chitară

Pe acelaşi subiect

După ce a depus jurământul, Gheorghe Dincă a vorbit şi despre pildele dintr-o carte religioasă şi orele de corecţie din puşcărie, cele care l-ar fi adus, în sfârşit, pe calea cea bună.

Gheorghe Dincă: Am cerut iertare lui Dumnezeu şi celor care le-am greşit de-a lungul vieţii, iar acum sunt aici cerând iertare şi în faţa dvs.

Bărbatul condamnat pentru că le-a ucis cu brutalitate pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu şi-a găsit liniştea şi iertarea în cadrul bisericii penticostale. În faţa celorlalţi enoriaşi, Gheorghe Dincă a vorbit şi despre crimele sale, parte a unei vieţi pe care ar fi lăsat-o în urmă.

Gheorghe Dincă: Înainte să Îl cunosc pe Dumnezeu am făcut şi fapte cu care nu mă pot mândri şi credeam că nimic rău nu mi se poate întâmpla, considerându-le normale.

Gheorghe Dincă a fost condamnat anul trecut la 30 de ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat pentru omor, trafic de persoane şi profanare de cadavre. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Spectacol grotesc pentru "Monstrul din Caracal". Gheorghe Dincă s-a pocăit, îmbrăcat în alb, pe acorduri de chitară: "Sper ca Dumnezeu să mă ierte"