Antena Meniu Search
x

El este tânărul din Ploieşti care şi-a torturat şi umilit iubita şi a filmat-o

Robert Gabriel, tânărul care şi-a bătut cu sălbăticie iubita, a supus-o la umilinţe greu de imaginat şi a filmat totul, a fost încătuşat de poliţiştii din Ploieşti.

Robert Gabriel, tânărul care şi-a bătut cu sălbăticie iubita, a supus-o la umilinţe greu de imaginat şi a filmat totul, a fost încătuşat de poliţiştii din Ploieşti.

Seara trecută, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Ploieşti l-au reţinut pe tânăr pentru 24 de ore sub acuzaţiile de violenţă în familiie şi violarea vieţii private.

Fata în vârstă de 17 ani a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, acolo unde medicii legişti au stabilit că are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale.

Pe acelaşi subiect

Scenele violente şi umilinţele la care a fost supusă minora din Ploieşti au fost filmate chiar de agresor.

Ulterior, imaginile cu un puternic impact emoţional au ajuns pe reţelele de socializare, cel mai probabil după ce agresorul a vrut să se laude cu 'isprava' în faţa prietenilor.

Robert Gabriel, tânărul din Ploieşti care şi-a bătut iubita

Fată bătută şi umilită de iubit la Ploieşti

Tânăra de 17 ani a trecut printr-o dramă greu de imaginat. Timp de câteva luni, fata a fost bătută cu sălbăticie şi supusă unor chinuri îngrozitoare.

De fiecare dată când o bătea, agresorul filma cu telefonul mobil.

Fata din Ploieşti a fost torturată de iubit, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare.

Într-unul dintre clipurile video postate pe Facebook, tânăra de 17 ani este ghemuită pe un pat, plină de sânge, cu numeroase lovituri la cap.

Într-un alt clip video, agresorul o filmează pe fată în timp ce aceasta se află în cada din baie şi încearcă să îşi pună capăt zilelor.

"Vrei să te omori? Vrei să mă bagi la puşcărie? Să mă iei de lângă copii?", a strigat agresorul.

Tânărul din Ploieşti urmează să fie prezentat instanţei de judecată, astăzi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » El este tânărul din Ploieşti care şi-a torturat şi umilit iubita şi a filmat-o