Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Tânără româncă, ucisă cu bestialitate în Olanda. Ana Maria a fost găsită de polițiști mutilată, în casă: "Trebuia să ne distrăm la nunta ta Anuța"

Crimă șocantă în Olanda. O tânără româncă, în vârstă de 34 de ani, a fost ucisă cu sânge rece, după ce ar fi fost victima unei infracțiuni. Ana Maria a fost găsită mutilată, iar polițiștii au făcut deja trei arestări.

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 16:06

Tânără româncă, ucisă cu bestialitate în Olanda. Ana Maria a fost găsită de polițiști mutilată, în casă - Facebook

Ana Maria avea 34 de ani și era plecată de câțiva ani peste hotare, în Olanda. O persoană cu care femeia avea o întâlnire a sunat la poliție, după ce femeia că nu a apărut. Ofițerii au găsit-o fără viață în casa de pe Pieter Latensteinstraat, duminică, 8 septembrie, mutilată. Poliția a confirmat că femeia a fost victima unei infracțiuni, dar nu a oferit alte detalii, potrivit Noordhollands Dagblad.

Poliția a arestat trei persoane

Doi bărbați de 19 și 30 de ani din Amsterdam și un bărbat de 51 de ani din Amstelveen au fost arestați marți, fiind suspectați în moartea femeii.

Articolul continuă după reclamă

Întreaga comunitate din Rovinari o plânge pe tânăra ucisă cu sânge rece. Pe pagina sa de socializare au curs zeci de mesaje. 

Pe acelaşi subiect

"Frumoasa mea, mi-ai rupt inima. Trebuia să te strâng în brațe și acum îți trimit coroană de flori",

"Dumnezeu să te aibă în paza lui,să te odihnească în pace! Cerul a mai primit un înger"

"Mi-ai lăsat o mare cicatrice pe suflet pt totdeauna!", 

”Noi trebuia sa ne distrăm la nunta ta Anuța. Dumnezeu sa te ierte ,fată frumoasă", sunt câteva din mesajele postate de apropiații femeii. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Tânără româncă, ucisă cu bestialitate în Olanda. Ana Maria a fost găsită de polițiști mutilată, în casă: "Trebuia să ne distrăm la nunta ta Anuța"