Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul crimelor comise de "Şacalul". Misterul, rezolvat după o descoperire făcută în buzunarul Denisei

Apar noi detalii şocante în cazul crimelor din Constanţa. Bărbatul ar fi plănuit totul cu sânge rece, iar a doua victimă a fost atrasă în cursă şi ucisă chiar în timp ce anchetatorii îl filau. Individul poza într-un bărbat pios care merge la Biserică. iar faţă de colegi era extrem de amabil. Principalul suspect şi concubina, ajutaţi de copilul de 15 ani, au încercat să ascundă cât mai mult crimele şi să dea impresia că victimele trăiesc. Azi, trupul Denisei, tânăra mamă din Timişoara, a fost ridicat de la morgă. 

de Andreea Filip

la 11.09.2024 , 21:55

După prima crimă, individul de 26 de ani a acţionat cu un tupeu incredibil. Şi-a ales a doua victimă după acelaşi tipar: o femeie tânără, escortă de lux, pradă uşoară. 

Filmul crimelor comise de "Şacalul"

Pe data de 24 august, Denisa când s-a cazat la acest hotel din Constanţa. După trei zile, la ora 05 dimineaţă, presupusul criminal a venit şi a luat-o, de aici, de la hotel, cu maşina ei şi au plecat spre spre staţiunea Mamaia. A fost ultima dată când a fost văzută în viață. 

Vezi și

Două ore au trecut până când au ajuns în apartamentul lui din Năvodari, pe care îl împărţea cu iubita şi cei patru copii ai ei, cel mai mic de doar trei ani. Camerele de supraveghere i-au surprins pe criminal şi pe Denisa împreună. Surse Observator spun că în acel moment, tânăra de 28 de ani era drogată. Ar fi continuat să consume substanţe interzise împreună în locuinţa ucigaşului. După ce au întreţinut relaţii sexuale, a ucis-o. Două zile a ţinut cadavrul în casă, ascuns în baie. 

Pe acelaşi subiect

În tot acest timp, nimeni nu a mai ştiut nimic de ea. Pe data de 1 septembrie, proprietarii hotelului au încercat să dea de Denisa. I-au scris mesaje la care... cineva a răspuns. 

"I-am dat mesaj dacă se prezintă să-şi ia lucrurile din cameră şi să achite contravaloarea", a declarat patronul hotelului.

Ca să dea impresia că Denisa încă trăiește, principalul suspect şi concubina lui răspund la mesaje.

"Azi se rezolvă sută la sută. Bună ziua din nou. În maxim o oră va fi cineva acolo pentru a achita. Maxim, maxim o oră. Îmi cer scuze încă o dată", se arată în mesaje. 

"Au insistat să nu anunţ poliţia. Peste o oră şi un pic a venit o doamnă care s-a prezentat mama ei şi un copil de 15 ani care s-a dat drept fratele ei. Au urcat în cameră cu camerista, i-au luat lucrurile, au coborât la maşina personală a fetei cazate", a mai declarat patronul hotelului. 

Deşi filat a reuşit să mute cadavrul

Până la descoperirea ororilor a mai trecut o săptămână. Timp în care, deşi aflat sub lupa anchetatorilor, cu telefoanele ascultate, individul a putut să mute cadavrul Denisei, să-l abandoneze pe marginea drumului, la 60 de km de Constanţa: să-şi vadă liniştit de viaţa până când a făcut accident. O cartelă de la hotel, găsită de criminalişti în buzunarul pantalonilor Denisei, i-a ajutat pe procurori să refacă puzzle-ul mortal. 

Însă, individul era monitorizat de la prima crimă. Inevitabil, apare întrebarea - de ce nu au intervenit autoritățile să o salveze pe Denisa, tânăra mamă din Timişoara?

"Luăm măsuri de supraveghere tehnică, nu știm exact ce face o persoană 24 de ore din 24. În casa oamenilor nu intrăm. Bănuim că cineva este implicat în comiterea infracţiunii, dar nu avem certitudinea. Nu putem să fim atât de intruzivi", a declarat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Anchetatorii spun că cele două tinere ar fi murit strangulate. Delia, prima victimă, avea un apartament de lux închiriat în Mamaia Nord. Soțul ei știa cu ce se ocupă și obișnuia să o sune zilnic. Când nu a mai răspuns la telefon, s-a panicat și a sunat la poliție. Anchetatorii au descoperit cadavrul în stare de putrefacţie, iar aerul condiţionat din cameră dat la 30 de grade.

"E un miros, nu vreţi să ştiţi. Ce duhnea...A venit o maşină de la criminalistică. O săptămână au stat aici. Au luat urme, amprente", a declarat un vecin. 

Deocamdată, individul şi concubina lui refuză să colaboreze cu procurorii. Între timp, i se conturează tot mai mult portretul unui ucigaş feroce, cu o minte bolnavă. Pe reţelele sociale, poza într-un tip evlavios, se filma în biserică la slujbă ori acasă, în timp ce filozofa.

29 iunie, adică cu câteva zile înainte de crima canta la biserica. "Lăsaţi răutăţile la o parte! Nu rămâne nimic din noi! Absolut nimic!", spunea criminalul. 

"Un cazier bogat încă de când era minor. Furt, conducere fără permis, infracţiuni la viaţa sexuală", a mai spus Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe langa Tribunalul Constanţa. 

Îşi convinsese inclusiv colegii de serviciu că este un tip obişnuit, fără apucături violente. 

"Lucra ca zilier, pe plajă, ca beachboy. El aici cu noi era ok., după ce a omorât-o pe femeia aia, a venit la muncă. Nu se vedea lucrul ăsta", spun colegele lui.

La două zile după ce a ucis prima dată, a venit la serviciu relaxat. Până anul trecut, Şacalul câștiga bani și din site-urile pentru adulți.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Filmul crimelor comise de "Şacalul". Misterul, rezolvat după o descoperire făcută în buzunarul Denisei