Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția, a fost ucisă de soț, apoi tăiată cu fierestrăul și băgată la blender. Pe Instagram păreau familia perfectă

O fostă finalistă Miss Elveția, Kristina Joksimovic, în vârstă de 39 de ani, a fost strangulată și dezmembrată de soțul ei, care apoi i-a mărunțit apoi rămășițele într-un blender, au dezvăluit oficiali elvețieni, potrivit NY Post.

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 13:42

Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în casa ei în luna februarie, în Binningen, lângă orașul Basel din Elveția.

Soțul ei, în vârstă de 41 de ani, cunoscut doar sub numele de "Thomas" în rapoartele locale, a fost arestat, dar a făcut apel pentru eliberare. Demersul său a fost respins miercuri de către curtea federală din Lausanne, după ce a mărturisit crima.

Decizia instanței, care a adus la lumină detalii oribile despre crimă, a menționat că ancheta în curs a relevat "indicii concrete ale unei boli mintale" în acest caz, potrivit publicației elvețiene BZ Basel.

Articolul continuă după reclamă

Crimă odioasă în Elveția. Trupul mutilat al Kristinei Joksimovic, descoperit pe 13 februarie

Pe acelaşi subiect

Soțul modelului a recunoscut în martie că a ucis-o, susținând că a făcut-o pentru a se proteja, după ce aceasta l-ar fi atacat anterior cu un cuțit. Cei doi au împreună doi copii.

Cu toate acestea, legiștii nu au găsit dovezi care să susțină autoapărarea și au stabilit că moartea Kristinei Joksimovic a survenit prin strangulare.

Potrivit unui raport al autopsiei obținut de publicație, corpul ei a fost apoi dezmembrat cu un fierăstrău, un cuțit și o foarfecă de grădină. Mai multe părți ale trupului au fost mărunțite cu un blender de mână, apoi "pasate” și dizolvate într-o soluție chimică, conform raportului.

Thomas a fost arestat a doua zi după ce trupul soției sale a fost descoperit. Inițial, acesta le-a spus anchetatorilor că o găsise moartă cu o lună înainte și că, în panică, i-a dezmembrat corpul în spălătoria lor.

Procurorii au declara că Thomas a arătat "un nivel remarcabil de ridicat de energie criminală, lipsă de empatie și sânge rece după ce și-a ucis soția" și a încercat să ascundă fapta.

De asemenea, procurorii au dezvăluit că Thomas o mai strangulase pe soția sa înainte. O fostă parteneră a susținut că acesta ar fi apucat-o de gât pe regina frumuseții și i-ar fi izbit capul de un perete.

Kristina Joksimovic, finalistă Miss Elveția în 2007

Kristina Joksimovic a fost încoronată Miss Nord-Vest Elveția și, în 2007, a fost finalistă la Miss Elveția, potrivit 20 Minuten.

Thomas era un antreprenor de succes, iar familia lor locuia într-o casă mare cu o priveliște pitorească asupra Baselului.

Conform 20 Minuten, ei păreau o familie perfectă pe rețelele sociale, având o postare pe Instagram cu câteva săptămâni înainte de moartea Kristinei Joksimovic care îi arăta pe ea și pe Thomas într-o "evadare în doi" pe Lacul Lucerna.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Mapamond » Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția, a fost ucisă de soț, apoi tăiată cu fierestrăul și băgată la blender. Pe Instagram păreau familia perfectă