Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Şacalul" spune că e nevinovat și cere să fie liber. Cum s-a comportat în fața anchetatorilor

A ucis cu premeditare, de două ori, ba chiar şi-a atras cele două victime, într-o cursă, iar acum vrea să fie liber. Şacalul, individul arestat după dubla crimă de pe litoral cere să fie liber. Individul poza pe Internet într-un bărbat credincios, care mergea la biserică, iar faţă de colegi era amabil. Cercetările au arătat însă că - împreună cu concubina şi fiul acesteia de 15 ani- a încercat să ascundă crimele şi chiar a vrut să lase impresia că victimele sale trăiesc. 

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 13:38

Individul vrea să fie liber pentru că, spune el, este nevinovat. De altfel, a contestat măsura arestului preventiv care se va judeca pe data de 17 septembrie. "Șacalul" nu a colaborat deloc cu anchetatorii, spun procurorii.

Şacalul, individul arestat după dubla crimă de pe litoral, cere să fie liber

Nu a vrut să dea detalii și nu și-a recunoscut faptele. El nu a vrut să povestească dacă le știa pe cele două fete dinainte, dacă a avut altfel de ralații cu ele, dacă le cunoștea dintr-un altfel de context.

Vezi și

Totuși, se ridică foarte multe semne de întrebare în ceea ce privește această speță: dacă nu le cunoștea, cum de s-a întâlnit cu Denisa, fata din Timișoara, dimineața, la ora 05:00, la hotelul unde ea era cazată? De ce au plecat împreună cu mașina ei personală?

Procurorii spun că au venit apoi la apartamentul lui din Năvodari, ar fi consumat împreună substanțe interzise, apoi ar fi întreținut relații intime. 

Individul este acuzat acum de două infracțiuni de omor calificat cu premeditare în scop de jaf, două tâlhării pentru că le-a furat mașinile și apoi le-a vândut, acces ilegal la un sistem informatic pentru că a folosit telefonul Denisei pentru a le trimite mesaje rudelor, dar și pantronilor hotelului unde fata era cazată, chiar în numele ei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » "Şacalul" spune că e nevinovat și cere să fie liber. Cum s-a comportat în fața anchetatorilor