Antena Meniu Search
x

Video Tragedie pe autostrada București - Pitești, după ce o mașină plină cu oameni a rupt parapetul şi a plonjat în gol. Doi pasageri au murit pe loc

Tragedii în lanţ pe şosele, în ultimele zile ale anului. Au fost peste 50 de accidente în care s-au înregistrat victime. Cel mai grav s-a petrecut seara trecută, pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, unde doi oameni şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a fost scăpată de sub control, a rupt parapetul de protecţie şi a picat în gol 5 metri. În total, din ziua de Crăciun până aseară, 25 de oameni au murit şi zeci au ajuns la spital

de Redactia Observator

la 28.12.2022, 08:00

Vezi și

Ultima tragedie s-a petrecut aseară pe Autostrada Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 56. Un şofer grăbit a scăpat de sub control autoturismul, iar acesta a rupt parapetul de la marginea autostrăzii şi a plonjat în gol 5 metri. A căzut pe plafon, iar doi dintre pasageri au murit pe loc.

Liviu Pipelea, purtător de cuvânt ISU Prahova: În vehicul se aflau 5 persoane, dintre acestea două fiind încarcerate şi inconştiente. Din nefericire, acestea prezentau leziuni incompatibile cu viaţa fiind declarate decedate de către medicul sosit la faţa locului. Celelalte trei victime, conştiente, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe cu multiple leziuni. 

Un accident cumplit a avut loc aseară pe Drumul Naţional 1B, în zona localităţii buzoiene Stâlpu. Şase maşini s-au ciocnit violent după ce primul dintre şoferi a frânat brusc, iar cei care veneau din spate n-au putut evita impactul pentru că n-au păstrat distanţa corespunzătoare faţă cei din faţa lor.

Două persoane au suferit leziuni multiple şi au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean Buzău. Circulația în zonă a fost restricționată mai bine de o oră, până ce autoturismele avariate au fost înlăturate de pe şosea. 

Pe acelaşi subiect

Doi morți după un accident cumplit în Prejmer

Un alt accident grav a avut loc ieri în localitatea braşoveană Prejmer. Patru persoane se întorceau de la un bal în zorii zilei, moment în care şoferul, un tânăr de 21 de ani, n-a mai reuşit să ţină drumul drept. A ieşit de pe sensul său de mers şi s-a înfipt într-un TIR care venea din faţă.

Impactul a fost teribil.  

A murit ăla!

Dacă vezi ce e acolo... A luat toată platforma! 

Şoferul a murit pe loc din ce am înţeles!

Conducătorul auto şi un pasager de 58 de ani au murit. Celelalte două persoane au ajuns în stare gravă la spital. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, tânărul de la volan posta pe Instagram o poză de la petrecere. 

Impact fatal la ieşirea din Braşov spre Predeal

Tot ieri dimineaţă, câteva ore mai târziu, la ieşirea din Braşov spre Predeal, o şoferiţă de 58 de ani a ajuns şi ea cu maşina pe contrasens, unde s-a ciocnit violent cu un camion. Femeia a murit pe loc. Şoferul care circula regulamentar a încercat s-o evite. În zadar.

Am claxonat, am luat-o un pic pe stânga ca să evit, dar n-am.. O fi adormit, nu ştiu!

Șosele însângerate în ultimele zile ale anului

Pe DN1, la Comarnic, două maşini s-au ciocnit într-o curbă. Cinci persoane, cu vârste între 32 de ani şi 70 de ani au ajuns la spital. În Constanţa, la Gura Dobrogei, un accident similar. Două automobile s-au lovit şi unul s-a răsturnat. Un al treilea autoturism, încercând să evite impactul, a ajuns în câmp. O persoană, cu răni grave, a fost dusă cu un elicopter SMURD la spitalul judeţean. Traficul a fost blocat ore bune în zonă. Şi la Sibiu şase persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor, în urma unei coliziuni. Iar la Suceava, în localitatea Ilişeşti, opt persoane au fost rănite, 4 adulţi şi 4 copii. O maşină a fost aruncată de pe şosea, peste parapet. 

Un raport al poliţiei române arată că în primele 11 luni ale acestui an au fost peste 4.200 de accidente rutiere grave. Aproape 1500 de persoane au murit, iar alte 3300 au fost rănite grav.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tragedie pe autostrada București - Pitești, după ce o mașină plină cu oameni a rupt parapetul şi a plonjat în gol. Doi pasageri au murit pe loc