Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Iaşi a fost spulberat pe trecerea de pietoni de o maşină care gonea cu peste 100km/h. Şoferul are 19 ani şi abia îşi luase permisul

Accident teribil pe o stradă din centrul Iașiului, noaptea trecută. Un bărbat de 58 de ani a fost lovit în plin chiar pe trecerea de pietoni. Potrivit martorilor, șoferul circula cu mult peste viteza legală. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu puternic impact emoțional.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 26.09.2021, 20:21

Vezi și

Victima, un bărbat de 58 de ani, traversa regulamentar un bulevard din centrul oraşului, în zona Independenței. Fiindcă trecuse de miezul nopţii, semafoarele funcţionau doar pe culoarea galben intermitent. Aşadar, deşi pietonul a încercat să traverseze pe trecere, iar şoferul nu a oprit pentru a-i da prioritate. Pietonul a fost lovit în plin de mașina care ar fi circulat cu peste 100 de kilometri la oră, dacă e să ne luăm după acul blocat al vitezometrului. Şi martorii susţin că gonea nebuneşte.

La volan se afla un tânăr de 19 ani care abia luase permisul

Impactul a fost atât de puternic, încât victima a fost aruncată zeci de metri, până aici şi tot aici a reuşit si şoferul să oprească maşina. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului. La volanul bolidului se afla un tânăr care avea de puţin timp permis de conducere. "Tânărul în vârstă de 19 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași. Localnicii din zona în care a avut loc accidentul spun că, pe timpul nopții, sunt mulţi șoferi teribilişti care apasă tare pe pedala de accelerație, pentru că drumul e lung şi drept.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Iaşi a fost spulberat pe trecerea de pietoni de o maşină care gonea cu peste 100km/h. Şoferul are 19 ani şi abia îşi luase permisul