Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un bătrân a semănat teroare într-o comună din Mureş. S-a potolit abia când mascaţii au deschis focul

Scandal, ameninţări şi focuri de armă! Nu vorbim despre un nou film de acţiune, ci despre ce s-a întâmplat seara trecută într-o comună mureşeană. Un bărbat de 72 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a făcut un scandal monstru, iar apariţia mascaţilor a turnat şi mai mult gaz pe foc. Acesta a început să arunce cu ce i-a picat în mână în agenţi şi nu s-a potolit până când aceştia nu au deschis focul. Atacatorul a fost imobilizat şi dus la psihiatrie. 

de Sorin Tanţoş

la 23.08.2024 , 10:50

După zeci de minute în care a aruncat în luptătorii de la forţele speciale cu tot ce i-a picat în mână, iar agenţii au încercat cu vorba bună să îl liniştească, focul a fost deschis. Pentru a-l calma, agenţii au fost nevoiţi să tragă cu bile de cauciuc spre bărbatul recalcitrant în vârstă de 72 de ani.

Scandal cu focuri de armă în Mureş

Cu doar câteva ore înainte de intervenţia mascaţilor, individul a semănat teroare pe uliţele localităţii mureşene Corunca. Supărat nevoie mare, a agresat o femeie de 74 de ani, iar pe o alta de 43 de ani a ameninţat-o. Însă comportamentul deviant al bărbatului nu este o surpriză pentru vecinii care sunt obişnuiţi cu ieşirile violente ale acestuia.

Vezi și

"Nu lasă pe nimeni în curte. Cu toată lumea are şi cu tata", spune un vecin.

Bărbatul a fost transportat imediat la un spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, iar ulterior, a fost internat la Psihiatrie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și amenințare, iar bărbatul urmează să fie audiat.

Sorin Tanţoş Like
Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Un bătrân a semănat teroare într-o comună din Mureş. S-a potolit abia când mascaţii au deschis focul