Antena Meniu Search
x

Video Un medic din București a încercat să se sinucidă cu un pistol de tip airsoft. Bărbatul de 59 de ani ar fi în depresie de mai bine de un an

Gest extrem al unui medic renumit din Capitală. Barbatul de 59 de ani, ginecolog la Maternitatea Polizu, a încercat in urma cu putin timp să-şi pună capăt zilelor. S-a impuscat, insa este în viaţă, internat în stare gravă. Cosmina Balint are detalii despre acest caz.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 19:59

Vezi și

În urma gestului etrem, bărbatul a fost dus la Spitalul Universitar, la secția de terapie intensivă, în stare foarte gravă. Potrivit surselor Observatator, medicul era în depresie de cel puțin un an. Arma cu care a încercat să-și ia viața ar fi un pistol de tip airsoft, cu bile de cauciuc. 

Apelul la 112 a fost dat chiar de fiica bărbatului de 59 de ani, care l-ar fi găsit pe acesta împușcat în cap, în casă. Mai multe echipaje de poliție și pompieri au ajuns în cel mai scurt timp la fața locului și l-au transportat de urgență la spital, acolo unde, în aceste momente, se află în operație.

Bărbatul este în stare gravă

"La data de 11 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 5 au fost sesizați privire la faptul că o persoană ar fi rănită, în urma folosirii unei arme neletale. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj medical care a preluat persoana și a transportat-o la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", potrivit Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Doctorul deține legal pistol cu bile de cauciuc inca din anul 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un medic din București a încercat să se sinucidă cu un pistol de tip airsoft. Bărbatul de 59 de ani ar fi în depresie de mai bine de un an