Antena Meniu Search
x

Un șofer a intrat cu TIR-ul într-o casă, o fată de 16 ani a fost prinsă sub dărâmături, la Bălțătești

Accident grav, în această dimineață, în localitatea Bălțătești, Neamț. În urma coliziunii dintre un autoturism și un TIR, cel din urmă a ieșit de pe șosea și a intrat într-o casă, sub dărâmături fiind prinsă o fată de 16 ani. Copila și cei doi șoferi au fost transportați la spital.

Un șofer a intrat cu TIR-ul într-o casă, la Bălțătești, o fată de 16 ani a fost prinsă sub dărâmături - DRDP Iași

Accidentul a fost anunțat în jurul orei 7.30, iar la fața locului au ajuns echipe de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu- Neamț, ambulanțe și polițiști.

Din primele informații, un șofer de camion a intrat, în urma impactului cu o mașină, într-o casă din localitatea nemțeană Bălțătești. O fată de 16 ani a fost prinsă sub dărâmături, iar șoferul a rămas încarcerat.

Fata a fost scoasă de sub moloz de părinții săi, până când au ajuns forțele de intervenție. Ea a primit îngrijiri medicale de la paramedici, după care a fost transportată la spital.

"În urma accidentului rutier produs între un autotren și un autoturism au rezultat două victime,  dintre care șoferul de TIR încarcerat. Autotrenul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-o locuință pe care a dărâmat-o. Sub dărâmături a fost prinsă o tânără de 16 ani.

Tânăra a fost scoasă de sub dărâmături de părinții săi, până la ajungerea forțelor de intervenție. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici după care a fost transportată la CPU Târgu Neamț”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cauza probabilă a accidentului de la Bălțătești, explozia unei anvelope 

"Accident rutier pe DN 15C, pe raza localității Bălțătești, județul Neamț, produs prin coliziunea dintre un autocamion și un autoturism. Cauza probabilă - explozia unei anvelope. Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane și s-a produs pe fondul unui carosabil uscat. Traficul este blocat pe un sens, pentru măsurătorile Poliției", a anunțat DRDP Iași pe Facebook.

Șoferul camionului a fost scos de pompieri cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, conștient. El a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la spital.

De asemenea, conducătorul autoturismului a fost scos de către participanții la trafic până la sosirea forțelor de intervenție. Și el a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la spital.

Militarii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, deconectând bornele bateriilor de la cele două autovehicule.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un șofer a intrat cu TIR-ul într-o casă, o fată de 16 ani a fost prinsă sub dărâmături, la Bălțătești