Antena Meniu Search
x

Curs valutar

3 tineri români, morți în Italia

Tragediile româneşti peste hotare par să nu se mai încheie. Două copile de 13 şi 15 ani au pierit într-un accident extrem de violent, în sudul Italiei.

de Redactia Observator

la 22.09.2014 , 16:38

Tragediile româneşti peste hotare par să nu se mai încheie. Două copile de 13 şi 15 ani au pierit într-un accident extrem de violent, în sudul Italiei.

Erau într-o maşină care a derapat, a spulberat un parapet şi s-a izbit de un copac. Şoferul, vărul victimelor, tot român, a sfârşit şi el în tragedie. Cel mai probabil, viteza excesivă le-a adus moartea, spun poliţiştii.

Peisajul cutremurător le-a dat fiori până şi salvatorilor, obişnuiţi cu imagini de groază. Cei trei români nu au avut nicio şansă. Bucăţi din maşina în care se aflau victimele erau răspândite pe o fâşie de pământ de zeci de metri, semn că automobilul circula cu viteză foarte mare. Iar caroseria era făcută zob. În interior erau trupurile fără viaţă ale copilelor şi şoferului. Zeci de minute s-au chinuit cei de la descarcerare să le scoată de acolo.

Vezi și

Potrivit presei locale, Alexandra şi Gabriela veniseră de doar câteva zile în Italia, la rudele de-acolo. Vărul lor lucra cu familia la o fermă din provincia Brindisi. Tânărul de 27 de ani le-a luat într-o călătorie, cu maşina. Anchetatorii cred că, deşi limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, românul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi n-a mai putut controla automobilul, care s-a dus glonţ în parapetul de pe marginea şoselei. După impact, vehiculul a zburat într-un copac şi s-a făcut praf. Cazul e acum anchetat de procurorii din Brindisi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » 3 tineri români, morți în Italia