Antena Meniu Search
x

Galerie foto Alec Baldwin, dat în judecată de electricianul care a ținut-o în brațe pe Halyna Hutchins, în ultimele ei clipe de viaţă

Electricianul șef de la filmările pentru western-ul ”Rust”, care a ținut-o în brațe pe Halyna Hutchins când își dădea ultima suflare, după ce a fost împușcată din greșeală de Alec Baldwin, dă în judecată mai multe persoane implicate în tragedie pentru „distres emoțional grav”. Actorul Alec Baldwin se numără printre persoanele chemate în fața instanței.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.11.2021, 11:26

Serge Svetnoy a intentat proces împotriva actorului Alec Baldwin, armurierului începător Hannah Gutierrez-Reed și asistentului de regie Dave Halls pentru „distres emoțional grav”, după împușcarea fatală și a dezvăluit că scena respectivă nu presupunea ca Baldwin să tragă cu arma. 

În declarația depusă la instanță, Svetnoy spune că glonțul l-a lovit pe directorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, și a ucis-o pe Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, și că aproape l-a lovit și pe el, potrivit TMZ

El a mai spus că a fost unul dintre primii oameni care au îngrijit-o Halyna în timp ce ea sângera și a încercat să o mențină conștientă. 

Alec Baldwin nu ar fi trebuit să apese pe trăgaci în scena fatală

Pe acelaşi subiect

Serge Svetnoy a declarat pentru TMZ că îl dă în judecată pe Alec Baldwin pentru că „avea o datorie față de reclamant și alți membri ai echipajului și actorilor de pe platoul „Rust” să se ocupe de revolverul Colt furnizat lui de acuzatul Halls cu grijă și diligență rezonabilă pentru siguranța echipei de filmare a producției Rust”, scrie Daily Mail.

„Această îndatorire îi cerea inculpatului Alec Baldwin să verifice revolverul pentru a se asigura că nu conține muniție reală”, a adăugat el în documentele instanței.

Ancheta a scos la iveală faptul că scena pe care o filma Alec Baldwin nu i-a cerut să apese pe trăgaci, ci doar să poziționeze arma la cameră.

Probleme pe platoul de filmare la western-ul ”Rust”

„Au încercat să economisească bani angajând un număr insuficient de membri ai echipajului pentru a manipula în siguranță recuzita și armele de foc”, mai acuză electricianul șef de la filmările pentru producția Rust. 

Potrivit TMZ, procesul a scos la iveală și alte deficiențe pe platoul de filmare, inclusiv încălcarea „normelor din industrie, respingerea cererilor de zile de pregătire a armelor, neacordarea timpului adecvat pentru a permite focuri de armă, netrimiterea buletinelor de siguranță și personalul insuficient”.

Svetnoy, care a cerut despăgubiri și un proces cu juriu, a numit și practica țintă care a avut loc înaintea accidentului mortal drept „revoltatoare”.

Ultima fotografie cu Halyna Hutchins în viață

Electricianul șef a spus că stătea lângă Hutchins când ea a fost ucisă la repetiții, în timp ce Baldwin se exersa să scoată arma în strana bisericii și a tras accidental.

El a spus că a fost bun prieten cu Hutchins, pe care o cunoștea de cinci ani și a împărtășit o ultimă fotografie cu aceasta în viață.

„Aceasta este ultima fotografie cu Halyna pe platou”, a scris el, pe Facebook, unde a postat fotografia.

Alec Baldwin, dat în judecată de electricianul care a ținut-o în brațe pe Halyna Hutchins, în ultimele ei clipe de viaţă

Profimedia Images

Fotografia a fost făcută în aceeași zi a incidentului și îl arată pe Hutchins ținând o cameră în timp ce Baldwin stă costumat, înconjurat de membrii echipajului, în decorul slab luminat al bisericii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Alec Baldwin, dat în judecată de electricianul care a ținut-o în brațe pe Halyna Hutchins, în ultimele ei clipe de viaţă