Antena Meniu Search
x

Decizie majoră după drama de la filmările pentru ''Rust'': Dwayne Johnson nu va mai folosi arme adevărate la viitoarele proiecte

Starul american Dwayne Johnson, supranumit ''The Rock'', s-a angajat să nu mai folosească arme adevărate la filmările sale, după decesul cineastei Halyna Hutchins, ucisă accidental de actorul Alec Baldwin la sfârşitul lunii octombrie.

de Redactia Observator

la 04.11.2021, 22:28

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson - Profimedia Images

Johnson s-a arătat ''devastat'' de vestea decesului directoarei de imagine la filmările pentru westernul ''Rust''. Această tragedie l-a făcut să reevalueze folosirea armelor în lungmetrajele realizate de societatea de producţie Seven Bucks Productions, a declarat el pentru revista Variety.

Dwayne Johnson s-a angajat să nu mai folosească arme adevărate la filmările sale

''O viaţă a fost pierdută'', a deplâns starul în vârstă de 49 de ani, unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood. ''Nu pot vorbi decât în numele meu, dar vă pot spune, fără urmă de îndoială, că la toate filmele la care vom lucra cu Seven Bucks Productions - nu contează ce fel de film, serial televizat sau orice altă producţie - nu vom mai folosi arme reale'', a precizat The Rock. 

Compania de producţie se va folosi de acum înainte de arme din plastic şi efectele speciale necesare vor fi realizate în post-producţie. ''Nu ne îngrijorează costul'', a adăugat Dwayne Johnson.

Un glonţ adevărat tras accidental de Alec Baldwin, căruia i-a fost înmânată o armă, după ce i s-a spus că este inofensivă, a rănit-o mortal pe Halyna Hutchins pe 21 octombrie şi l-a rănit în umăr pe regizorul filmului, Joel Souza. 

Dwayne Johnson, prieten vechi al lui Alec Baldwin, a pledat de asemenea pentru impunerea de noi protocoale şi măsuri de siguranţă în industria de cinema. ''Este groaznic că a trebuit să se întâmple ca să existe un declic'', a concluzionat el.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Decizie majoră după drama de la filmările pentru ''Rust'': Dwayne Johnson nu va mai folosi arme adevărate la viitoarele proiecte