Antena Meniu Search
x

Alec Baldwin vrea poliţişti pe platourile de filmare de la Hollywood, pentru a monitoriza siguranţa armelor

Actorul şi producătorul Alec Baldwin cere Hollywood-ului să angajeze pe platourile de filmare poliţişti care să folosească arme reale ori false, după ce, pe 21 octombrie, în timpul filmărilor pentru westernul "Rust", a tras cu o armă de recuzită încărcată cu un glonţ adevărat care a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine, şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

de Redactia Observator

la 09.11.2021, 08:00

Alec Baldwin cere Hollywood-ului să angajeze pe platourile de filmare poliţişti care să folosească arme reale ori false
Alec Baldwin cere Hollywood-ului să angajeze pe platourile de filmare poliţişti care să folosească arme reale ori false - Profimedia / Twitter

"Fiecare platou de film sau televiziune care foloseşte arme, false sau altfel, ar trebui să aibă un poliţist angajat de producţie pentru a monitoriza siguranţa armelor", a publicat, luni, pe Twitter, Alec Baldwin. Mesajul a apărut şi pe contul său de Instagram.

Alec Baldwin a împuşcat-o mortal pe Halyna Hutchins, director de imagine

Potrivit şerifului din Santa Fe, înaintea incidentului de pe platourile de filmare din New Mexico, Alec Baldwin a primit arma din partea asistentului de regie, care i-a spus că nu este încărcată, pentru a repeta scena. La o zi după, actorul a scris că este "şocat şi întristat" de tragedie, relatează news.ro.

Apelul lui de acum vine la câteva luni după ce un grup activist a reiterat cererea ca studiourile să nu mai folosească poliţişti pe platourile de filmare sau la evenimente, în urma incidentului care a dus la moartea lui George Floyd, în Minneapolis, în custodia ofiţerilor.

Cererea iniţială a fost făcută de grupul BLD PWR ca parte a scrisorii "Hollywood 4 Black Lives" semnată de Tessa Thompson, Tiffany Haddish, Cynthia Erivo şi alţii în încercarea ca Hollywood-ul să renunţe la legăturile cu poliţia şi să forţeze industria să investească mai mult în creatorii de culoare.

Săptămâna trecută, unul dintre avocaţii armurierului producţiei "Rust" a spus că e de părere că cineva a încercat să saboteze filmările punând un glonţ adevărat în cutia cu muniţie falsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Alec Baldwin vrea poliţişti pe platourile de filmare de la Hollywood, pentru a monitoriza siguranţa armelor