Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Focar de E.coli la McDonald's. O persoană a murit şi alte zeci s-au îmbolnăvit după ce au mâncat hamburgeri în SUA

Val de îmbolnăviri în Statele Unite! Autorităţile au emis un avertisment cu privire la o posibilă epidemie de E. coli, care ar putea avea legătura cu mâncarea servită la McDonald's. 

de Redactia Observator

la 23.10.2024 , 10:37

Până în acest moment, au fost raportate cel puţin 49 de cazuri de îmbolnăvire în 10 state, precum şi un deces. Zece persoane au fost internate, printre care şi un copil. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în statele Colorado şi Nebraska.

Majoritatea persoanelor care s-au îmbolnăvit au declarat că au mâncat sandvișuri McDonald's Quarter Pounder, potrivit CDC.

Reacţia McDonald's

Vezi și

McDonald's a declarat că rezultatele investigației inițiale au legat ceapa de „un singur furnizor care deservește trei centre de distribuție”.

„Lucrăm în strânsă colaborare cu furnizorii noștri pentru a reface aprovizionarea cu Quarter Pounder în următoarele săptămâni (calendarul va varia în funcție de piața locală)”, a declarat acesta. „Între timp, toate celelalte produse din meniu, inclusiv alte produse din carne de vită (inclusiv Cheeseburger, Hamburger, Big Mac, McDouble și Double Cheeseburger) nu sunt afectate și sunt disponibile”.

Acţiunile Mc Donald's au scăzut imediat după ce s-a aflat de focarul de E.coli, scrie CNN.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Ştiri externe » Focar de E.coli la McDonald's. O persoană a murit şi alte zeci s-au îmbolnăvit după ce au mâncat hamburgeri în SUA