Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Concedieri la EY. Mai mulţi angajaţi, daţi afară după ce compania i-a acuzat că "trişează" la cursurile de formare

EY a concediat mai mulţi angajaţi din SUA după ce compania i-a acuzat că "trişează" la cursurile de formare, stârnind ample dezbateri interne, scrie Ziarul Financiar, care citează FT.

de Redactia Observator

la 22.10.2024 , 22:18

Concedieri la EY. Mai mulţi angajaţi, daţi afară după ce compania i-a acuzat că "trişează" la cursurile de formare Concedieri la EY. Mai mulţi angajaţi, daţi afară după ce compania i-a acuzat că "trişează" la cursurile de formare - Profimedia

Concedierile au avut loc săptămâna trecută după ce o investigaţie a concluzionat că unii angajaţi au participat la multe cursuri online în acelaşi timp în luna mai.

O parte din angajaţii concediaţi au declarat pentru Financial Times că nu au crezut că încalcă vreo politică internă şi doar au vrut să profite de cursurile puse la dispoziţie. „Inclusiv în emailurile interne am fost încurajaţi să participăm la cât mai multe cursuri”, a explicat un fost angajat.

Gigantul din Big Four a considerat că participarea la mai mult de un singur curs odată este o încălcare a eticii. „Valorile noastre de bază, integritatea şi etica, sunt temelia a tot ceea ce facem”, au transmis reprezentanţii companiei.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Ştiri externe » Concedieri la EY. Mai mulţi angajaţi, daţi afară după ce compania i-a acuzat că "trişează" la cursurile de formare