Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul care și-a drogat soția timp de 10 ani și a violat-o cu 50 de bărbați a recunoscut totul. Mărturia șocantă de la proces: "Sunt un violator"

Dominique Pelicot, bărbatul în vârstă de 71 de ani acuzat că și-a drogat soția și a lăsat zeci de bărbați să o violeze timp de peste 10 ani, a recunoscut toate acuzațiile împotriva lui în prima sa mărturie.

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 17:16

Bărbatul care și-a drogat soția timp de 10 ani și a violat-o cu 51 de bărbați a recunoscut totul. Mărturia șocantă de la proces Bărbatul care și-a drogat soția timp de 10 ani și a violat-o cu 51 de bărbați a recunoscut totul. Mărturia șocantă de la proces - Profimedia

Referindu-se la cei 50 de co-inculpați care sunt acuzați că au violat-o pe fosta sa soție Gisèle, Dominique Pelicot a spus: "Sunt un violator ca ceilalți din această cameră. Toți știau, nu pot spune contrariul", a spus el, potrivit BBC.

Doar 15 din cei 50 de inculpați recunosc violul, majoritatea spunând că doar au participat la acte sexuale.

"Nu merita asta. Am fost foarte mulțumit de ea", a spus bărbatul despre fosta sa soție.

Articolul continuă după reclamă

Mărturia șocantă a bărbatului

Pe acelaşi subiect

Gisèle, căreia i s-a dat șansa să răspundă la scurt timp după aceea, a spus: "Mi-e greu să ascult asta. Timp de 50 de ani, am trăit cu un bărbat despre care nu mi-aș fi imaginat niciodată că poate fi capabil de asta. Am avut încredere în el, complet", a spus femeia care a trăit un adevărat coșmar.

Dominique Pelicot, care este tată și bunic, și-a început mărturia spunând instanței despre experiențele traumatizante din copilărie și a spus că a fost abuzat de un asistent medical când avea nouă ani. Întrebat despre căsătoria lui cu Gisèle, a spus că s-a gândit la sinucidere când a aflat că ea are o aventură. Pe parcursul mărturiei sale, el a asigurat în mod repetat instanța că nu și-a "urat” soția și că de fapt era "înnebunit după ea"

"Am iubit-o enorm și încă o iubesc. Am iubit-o bine timp de 40 de ani și rău timp de 10", a adăugat el, referindu-se, se pare, la deceniul în care a drogat-o și a abuzat-o.

În sesiunile anterioare ale cazului, Gisèle a spus că este îngrijorată că dezvoltă Alzheimer sau o tumoare pe creier din cauza pierderii părului și în greutate și a lacunelor mari de memorie. Acestea au fost, de fapt, efecte secundare ale medicamentelor pe care i le dădea soțul ei.

„Am încercat să mă opresc, dar dependența mea era mai puternică, nevoia creștea. Încercam să o liniștesc, i-am trădat încrederea. Ar fi trebuit să mă opresc mai devreme, de fapt nu ar fi trebuit să încep deloc", a spus el.

Dominique Pelicot este, de asemenea, acuzat că și-a drogat și abuzat și fiica, Caroline, după ce fotografii cu ea semi-goală au fost găsite pe laptopul său. El a negat acest lucru.

Bărbatul a mai spus că "a devenit pervers" când, în 2010, a întâlnit pe internet un asistent medical care i-a sugerat să-și drogheze soția cu un sedativ, i-a explicat cum să-l administreze.

"Asta a declanșat totul"

"Asta a declanșat totul", a spus el.

Bărbatul avea un grup cu bărbații pe care i-a lăsat să-i violeze soția, care se numea "Fără știrea ei".

"Nu am forțat pe nimeni, au venit să mă caute. M-au întrebat dacă pot veni și i-am răspuns că da. Nu am încătușat și târât pe nimeni niciodată”, a continuat bărbatul să povestească.

Unii au spus că au fost „manipulați” de el, făcându-i să creadă că iau parte la un joc erotic în care Gisèle se prefăcea că doarme doar pentru că era timidă, iar mai mulți au negat că știau că sunt filmați. Dominique a spus că singura persoană pe care a "manipulat-o" vreodată a fost soția sa și, de asemenea, a spus că bărbații trebuie să fi știut că sunt filmați

"Era atașat un trepied și un ecran, toată lumea putea să-l vadă de îndată ce intrau în cameră”, a povestit Dominique.

Dominique Pelicot, care a fost diagnosticat cu o infecție la rinichi, a lipsit de la tribunal aproape o săptămână. El urmează să depună mărturia pe tot parcursul zilei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Bărbatul care și-a drogat soția timp de 10 ani și a violat-o cu 50 de bărbați a recunoscut totul. Mărturia șocantă de la proces: "Sunt un violator"