Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copilă de 6 ani, violată de un individ de 63 de ani, în Tulcea. A ademenit-o din parc în locuinţa lui, cu piersici

Un bărbat de 63 de ani din judeţul Tulcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a violat o fată de şase ani. Anchetatorii au stabilit că bărbatul a ademenit-o în locuinţa sa dintr-un parc şi i-a promis că îi va da piersici.

de Redactia Observator

la 26.08.2024 , 15:34

Copilă de 6 ani, violată de un individ de 63 de ani, în Tulcea. A ademenit-o din parc în locuinţa lui cu piersici
Copilă de 6 ani, violată de un individ de 63 de ani, în Tulcea. A ademenit-o din parc în locuinţa lui cu piersici - Shutterstock

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au transmis, luni, că un bărbat este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol asupra unei minore în vârstă de 6 ani.  

”Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 23.08.2024 în timp ce se deplasa către locuinţa sa din comuna Murighiol, inculpatul A.V., de 63 de ani, cu promisiunea că-i va da piersici, a ademenit o minoră în vârstă de şase ani, care se juca împreună cu alţi copii într-un parc din apropiere, iar după ce minora a intrat în locuinţa inculpatului, acesta  a întreţinut relaţii sexuale cu minora de şase ani, profitând de imposibilitatea victimei de a-şi exprima voinţa datorită vârstei mici, precum şi de adoptarea unei atitudini de autoritate şi de intimidare faţă de victimă”, au transmis procurorii.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Tulcea care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Copilă de 6 ani, violată de un individ de 63 de ani, în Tulcea. A ademenit-o din parc în locuinţa lui, cu piersici