Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bilanţul tragediei din Olanda a ajuns la 6 morţi şi 7 răniţi, după ce un camion a intrat în oameni, în timpul unui grătar în aer liber

Şase persoane au murit şi şapte au fost rănite într-un accident auto care a avut loc sâmbătă în Olanda, când un camion a intrat într-un grup de persoane care petreceau în apropiere de oraşul Rotterdam, conform unui nou bilanţ transmis duminică de poliţia olandeză.

de Redactia Observator

la 28.08.2022, 14:12

"Bilanţul a ajuns la şase morţi şi şapte răniţi, dintre care unul în stare gravă, după accidentul de ieri", a declarat pentru AFP o purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Mirjam Boers. "Ancheta continuă pentru a afla ce s-a întâmplat mai exact", a adăugat ea.

Poliţia a exclus momentan orice pistă teroristă

Un prim bilanţ al accidentului produs sâmbătă seară vorbea de cel puţin doi morţi şi mai mulţi răniţi. Accidentul a avut loc sâmbătă seara devreme, când un camion cu număr de înmatriculare spaniol a ieşit de pe carosabil la Zuidzijdsedijk, localitate situată la aproximativ 30 km sud de Rotterdam.

"Camionul a intrat într-un grup de oameni care participau la un grătar în cartier", a informat poliţia din Rotterdam pe contul său de Twitter.

Un ofiţer de poliţie a declarat de la locul accidentului pentru postul local de radio Rijnmond că "cel puţin două persoane au fost ucise", dar că poliţia este în curs de a stabili bilanţul final.

În fotografiile făcute după accident se poate vedea că vehiculul implicat în accident este un camion ce aparţine companiei El Mosca, cu sediul în Spania. Şoferul de 46 de ani al camionului a fost arestat şi este investigat, potrivit DPA. Bărbatul, care nu a fost rănit, nu consumase alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Bilanţul tragediei din Olanda a ajuns la 6 morţi şi 7 răniţi, după ce un camion a intrat în oameni, în timpul unui grătar în aer liber