Antena Meniu Search
x

Cristina şi-a ucis soţul, după care i-a mutilat trupul, în Brazilia. Detalii înfiorătoare despre cum s-a răzbunat femeia pe bărbatul care a înşelat-o

O femeie a fost arestată în Brazilia sub suspiciunea că şi-a ucis soţul înainte de a-l mutila. Dayane Cristina Rodrigues Machado, 33 de ani, i-a tăiat organul sexual şi l-a gătit. Tânăra a fostr arestată în oraşul Sao Goncalo, pe 7 iunie.

de Monica Palade

la 09.06.2021, 23:21

Cristina şi-a ucis soţul, după care i-a mutilat trupul, în Brazilia. Detalii înfiorătoare despre cum s-a răzbunat femeia pe bărbatul care a înşelat-o - Profimedia

Oamenii legii au fost chemaţi la casa cuplului şi au dat peste o imagine tulburătoare: victima era moartă, dezbrăcată şi cu trupul mutilat. Potrivit poliţiştilor, soţia bărbatului, identificat doar ca Andre, i-a trăiat penisul şi l-a gătit în ulei de soia într-o tigaie.

Anchetatorii cred că înfiorătoarea crimă a avut loc în jurul orei 4 am, după ce cuplul s-a certat pe seama unei separării. Polițiștii au confiscat un cuțit de bucătărie de la fața locului despre care se crede că este cel cu care şi-a ucis partenerul şi apoi l-a ciopârţit.

Acuzată de crimă şi profanare a cadavrelor

Machado, care a fost arestată, a fost acuzată de crimă și profanare a cadavrelor.

Pe acelaşi subiect

Potrivit raportelor, cei doi erau împreună de 10 ani, dar s-au separat de doi ani, însă continuau să se vadă. Cristina şi Andre aveau un fiu de opt ani şi o fiică de cinci ani, şi conduceau o pizzerie. Nu se ştie dacă, în momentul crimei, cei doi copii erau acasă.

Potrivit site-ului de știri UOL, cuplul a ieșit la un snack bar în noaptea crimei, după care au început să se certe. Avocatul lui Machado, Carla Policarpo, a spus că Andre a amenințat-o și că l-a ucis pentru a se apăra.

Sora lui Andre, Adriana Santos, spune însă că femeia i-a ucis fratele din răzbunare pentru că a înșelat-o. Rudele au dezvăluit că perechea se certa constant, iar Machado chiar și-a raportat soțul la poliției o dată.

Potrivit avocatului ei: „El nu a acceptat sfârșitul relației și a spus că, dacă nu ar putea fi cu el, nu ar putea fi cu nimeni”. Policarpo mai spune că femeia îşi regretă faptele, iar potrivit presei locale Cristina s-a predat singură poliției. Nu este raportat dacă tânăra va fi supusă unui test psihologic Ancheta este în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Cristina şi-a ucis soţul, după care i-a mutilat trupul, în Brazilia. Detalii înfiorătoare despre cum s-a răzbunat femeia pe bărbatul care a înşelat-o