Meniu
Search
x

Cristina şi-a ucis soţul, după care i-a mutilat trupul, în Brazilia. Detalii înfiorătoare despre cum s-a răzbunat femeia pe bărbatul care a înşelat-o

O femeie a fost arestată în Brazilia sub suspiciunea că şi-a ucis soţul înainte de a-l mutila. Dayane Cristina Rodrigues Machado, 33 de ani, i-a tăiat organul sexual şi l-a gătit. Tânăra a fostr arestată în oraşul Sao Goncalo, pe 7 iunie.

De Monica Palade la 09.06.2021, 23:21

Oamenii legii au fost chemaţi la casa cuplului şi au dat peste o imagine tulburătoare: victima era moartă, dezbrăcată şi cu trupul mutilat. Potrivit poliţiştilor, soţia bărbatului, identificat doar ca Andre, i-a trăiat penisul şi l-a gătit în ulei de soia într-o tigaie.

Anchetatorii cred că înfiorătoarea crimă a avut loc în jurul orei 4 am, după ce cuplul s-a certat pe seama unei separării. Polițiștii au confiscat un cuțit de bucătărie de la fața locului despre care se crede că este cel cu care şi-a ucis partenerul şi apoi l-a ciopârţit.

Acuzată de crimă şi profanare a cadavrelor

Machado, care a fost arestată, a fost acuzată de crimă și profanare a cadavrelor.

Pe acelaşi subiect

Potrivit raportelor, cei doi erau împreună de 10 ani, dar s-au separat de doi ani, însă continuau să se vadă. Cristina şi Andre aveau un fiu de opt ani şi o fiică de cinci ani, şi conduceau o pizzerie. Nu se ştie dacă, în momentul crimei, cei doi copii erau acasă.

Potrivit site-ului de știri UOL, cuplul a ieșit la un snack bar în noaptea crimei, după care au început să se certe. Avocatul lui Machado, Carla Policarpo, a spus că Andre a amenințat-o și că l-a ucis pentru a se apăra.

Sora lui Andre, Adriana Santos, spune însă că femeia i-a ucis fratele din răzbunare pentru că a înșelat-o. Rudele au dezvăluit că perechea se certa constant, iar Machado chiar și-a raportat soțul la poliției o dată.

Potrivit avocatului ei: „El nu a acceptat sfârșitul relației și a spus că, dacă nu ar putea fi cu el, nu ar putea fi cu nimeni”. Policarpo mai spune că femeia îşi regretă faptele, iar potrivit presei locale Cristina s-a predat singură poliției. Nu este raportat dacă tânăra va fi supusă unui test psihologic Ancheta este în curs de desfăşurare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cristina şi-a ucis soţul, după care i-a mutilat trupul, în Brazilia. Detalii înfiorătoare despre cum s-a răzbunat femeia pe bărbatul care a înşelat-o

Breaking News

Un cunoscut medic din Timişoara ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un...

Un cunoscut medic din Timişoara ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un pacient