Antena Meniu Search
x

Cum s-au răzbunat rușii din grupul Wagner pe un mercenar care a trecut de partea ucrainenilor. A fost ucis cu barosul, iar imaginile distribuite pe internet

Un clip care circulă pe rețelele de socializare și prin mass media din Rusia prezintă modul în care rușii s-au răzbunat pe un mercenar care a făcut parte din grupul Wagner și care ar fi trecut de partea ucrainenilor. Mai exact, video-ul arată modul în care acesta ar fi fost executat de foștii săi camarazi cu un baros, notează The Jerusalem Post.

de Adrian Popovici

la 14.11.2022, 16:07

Mercenari din grupul Wagner care luptă de partea Rusiei în războiul din Ucraina
Cum s-au răzbunat rușii din grupul Wagner pe un mercenar care a trecut de partea ucrainenilo - Profimedia

Într-un videoclip neverificat distribuit pe canalele Telegram despre mass-media din Rusia susține că are legături cu grupul de mercenari Wagner, omul s-a identificat ca Evgheni Nuzhin, în vârstă de 55 de ani, și a spus că a schimbat părțile pentru a "lupta împotriva rușilor".

În filmare, acesta este prezentat cu capul lipit de un zid de cărămidă. De asemenea, el își spune numele și oferă o serie de informații despre el, printre care data nașterii. Aparent,  el ar fi trecut de partea ucraineilor pe 4 septembrie.

El a spus că a fost răpit din Kiev pe 11 octombrie și a fost ținut într-o pivniță. "Am fost lovit peste cap și mi-am pierdut cunoștința și m-am trezit în această pivniță", a spus Nuzhin. "Mi-au spus că trebuie să fiu judecat."

În timp ce spunea aceste cuvinte, un bărbat neidentificat, care se plimba prin spatele bărbatului într-o uniformă militară l-a lovit cu un ciocan în partea laterală a capului și gâtului. După această lovitură, Nuzhin se prăbușește la pământ, acolo unde primește o a doua lovitură puternică.

Pe acelaşi subiect

Jurnaliștii de la Reuters nu au reușit până în acest moment să verifice veridicitatea sau să stabilească mai multe detalii despre acest clip. În plus, în acest moment, dacă imaginile sunt adevărate, este neclar cum Nuzhin care ar fi vorbit cu reporterii ucraineni și le-ar fi spus că vrea să lupte împotriva rușilor a ajuns în custodia grupului Wagner.

Ce a declarat șeful grupului Wagner despre moartea mercenarului care a trecut de partea ucrainenilor

Într-un interviu din septembrie, Nuzhin a declarat presei ucrainene că era fost un criminal condamnat care s-a alăturat grupului Wagner din închisoare, dar apoi și-a schimbat loialitățile și a decis să lupte împotriva Rusiei și a președintelui Vladimir Putin.

Reporterii au reușit să obțină o serie de declarații legate de acest subiect chiar din partea lui Evgheni Prigojin, supranumit "bucătarul lui Putin", și finanțator al grupului Wagner. El a spus că videoclipul în care este prezentată execuția mercenarului care a trecut de partea ucrainenilor ar trebui să se numească "Un câine primește moartea unui câine."

În plus, finanțatorul grupului Wagner a vorbit și despre cel despre care se crede că apare în acel clip: Evgheni Nuzhin: "Nu a găsit fericirea în Ucraina și s-a întâlnit cu niște oameni duri, dar corecți."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Cum s-au răzbunat rușii din grupul Wagner pe un mercenar care a trecut de partea ucrainenilor. A fost ucis cu barosul, iar imaginile distribuite pe internet