Galerie foto

Cum titrează presa din Marea Britanie funeraliile prințului Philip

De Redactia Observator.
Publicat: 17.04.2021, 08:59.
Actualizat: 17.04.2021, 10:11

Regatul Unit îşi ia adio, astăzi, de la prinţul Philip. Edițiile de sâmbătă ale ziarelor britanice au publicat pe prima pagină omagiul adus de regină ducelui de Edinburgh. Prinţul Philip a murit la Castelul Windsor, pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani.

Presa din area Britanie, în ziua funeraliilor prințului Philip

Presa din area Britanie, în ziua funeraliilor prințului Philip

„Regina își ia rămas bun” este titlul primei pagini a publicației The Times, alături de o fotografie a reginei și a ducelui de Edinburgh relaxându-se pe un deal de pe moșia Balmoral. Fotografia a fost publicată, sâmbătă, cu câteva ore înaintea funeraliilor prințului Filip. Cu aceeași imagine se deschide și ediția de sâmbătă a ziarelor Daily Telegraph și I Weekend.

The Times

Citește și:

„Un ultim moment alături de prințul ei” titrează Daily Mail, care menționează că regina își va lua rămas bun de soțului ei înainte ca sicriul ducelui de Edinburgh să fie transportat spre capela Sf. Gheorghe.

"O viață în slujba celorlalți" și tributul adus de regină ducelui de Edinburgh deschid ediția din 17 aprilie a ziarului Daily Mirror.

Daily Mail

„Cu toții ne gândim la dumneavoastră, regină” și "Adio, prințul meu", titrează The Sun. Însăși regina Eliasbeta a II-a a dat ordin ca fotografia sa alături de prințul Philip să fie publicată pe prima pagină a edițiilor de sâmbătă.

Daily Express scrie, pe prima pagină, că „națiunea va fi alături de regină în timp ce își va lua rămas bun de la iubitul ei soț".

Puteţi urmări întreaga ceremonie de la Londra, astăzi, începând cu ora 16.30. Laura Nureldin vă aşteaptă şi pe site-ul nostru observatornews.ro/live, într-o ediţie specială dedicată funeraliilor prinţului Philip.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.