Antena Meniu Search
x

David Soul a murit la vârsta de 80 de ani. Actorul a devenit celebru pentru rolul din serialul "Starsky & Hutch"

David Soul a murit joi la vârsta de 80 de ani, a anunţat vineri soţia lui, Helen Snell, informează AFP, citat de Agerpres. Actorul l-a interpretat pe detectivul Kenneth "Hutch" Hutchinson în serialul poliţist american "Starsky & Hutch", difuzat în anii 1970. 

de Redactia Observator

la 05.01.2024, 18:11

Născut la Chicago, în Statele Unite, David Soul a obţinut cetăţenia britanică în 2004, afirmând atunci că dorea să îşi petreacă restul vieţii în Regatul Unit alături de soţia sa britanică.

În serialul "Starsky & Hutch", difuzat timp de 92 de săptămâni în Statele Unite între anii 1974 şi 1979, David Soul i-a dat replica lui Paul Michael Glaser, alături de care a format un duo de poliţişti care se deplasau într-un Ford Gran Torino roşu cu o dungă albă.

Serialul TV prezenta aventurile celor doi poliţişti în oraşul imaginar Bay City

Serialul TV prezenta aventurile lor în oraşul imaginar Bay City, unde cei doi poliţişti erau asistaţi de Huggy Bear, informatorul lor fidel, interpretat de Antonio Fargas.

În 2004, a fost lansat un lungmetraj inspirat din "Starsky & Hutch", un serial TV devenit cult. Owen Wilson a preluat rolul jucat de David Soul cu 30 de ani în urmă, iar Ben Stiller pe cel interpretat de Paul Michael Glaser. La apogeul faimei sale, actorul David Soul a început şi o carieră în muzică, înregistrând cinci albume. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » David Soul a murit la vârsta de 80 de ani. Actorul a devenit celebru pentru rolul din serialul "Starsky & Hutch"