Antena Meniu Search
x

Video Femeie soldat ţinută ostatică de Hamas, eliberată din Fâşia Gaza. Ori Megidish s-a întors cu bine în braţele familiei

Război Israel - Hamas. Armata israeliană a anunţat luni că a eliberat o femeie soldat ţinută ostatică de mişcarea islamistă Hamas în Fâşia Gaza, susţin autorităţile israeliene, relatează AFP şi Reuters.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 08:50

Vezi și

În noaptea de duminică spre luni "soldatul Ori Megidish a fost eliberat, în cadrul unei operaţiuni terestre, după ce a fost răpită de organizaţia teroristă Hamas pe 7 octombrie", au anunţat serviciile de securitate internă şi armata israeliană într-un comunicat comun, potrivit Agerpres.

Femeia, ţinută ostatică de Hamas în Fâşia Gaza, a fost eliberată

Armata a mai comunicat că femeia soldat a fost supusă între timp unor controale medicale şi că "se simte bine". Potrivit sursei citate, care nu a precizat circumstanţele eliberării ei, ea s-a întâlnit deja cu familia.

"Forţele de apărare israeliene şi Shin Bet vor continua să facă toate eforturile pentru a obţine eliberarea celor răpiţi", au mai menţionat sursele citate.

Pe acelaşi subiect

Mărturia românului care şi-a văzut fiica în filmările postate de Hamas

Fiica unui român imploră să fie salvată din mâinile teroriştilor Hamas. Daniela este ţinută ostatică împreună cu fiica de cinci ani, sora, nepoatele şi cumnatul. Azi, gruparea Hamas a publicat o înregistrare cu ea si alte două femei răpite.

Un apel disperat vine si de la soţia românului răpit, care astăzi a venit în România să ceară ajutorul oficialilor de la Bucureşti. Armata israeliană a anunţat că în urma operaţiunii militare din Gaza a reuşit să elibereze încă un ostatic, un soldat israelian.

Într-un interviu pentru Observator, Remus, tatăl lui Danielle, spune că se se teme că nu îşi va mai vedea niciodată toată familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Femeie soldat ţinută ostatică de Hamas, eliberată din Fâşia Gaza. Ori Megidish s-a întors cu bine în braţele familiei