Antena Meniu Search
x

Un fost preot de 81 de ani, din Marea Britanie, i-a lăsat toată averea iubitului român. Pentru familie, doar două poze

Un apartament de 100.000 de lire, o asigurare de viață de 150.000 de lire și o pensie lunară de 2.000 de lire. Asta va primi un român de 27 de ani de la fostul lui iubit, un preot octogenar din Marea Britanie. Familia acestuia a primit doar două fotografii.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 10.06.2020, 12:51

  • Sute de mii de lire i-a lăsat fostul preot iubitului său român
  • Familia lui Philip Clements crede că acesta a fost păcălit

Philip Clements l-a cunoscut pe Florin Marin în 2015, pe când românul avea doar 22 de ani. Iar, în ciuda diferenței de vârstă, cei doi și-au unit destinele în 2017, într-o ceremonie privată organizată în Ramsgate, Regatul Unit.

Familia fostului vicar nu a fost deloc încântată de povestea de dragoste a celor doi, însă bărbatul nu s-a lăsat deloc influențat, deși încă din primele luni de relație a rămas pe drumuri.

O relație cu năbădăi l-a adus pe Phillip Clements tocmai în București, unde locuia alături de mult mai tânărul său partener. În urmă cu cinci zile, preotul a încetat din viață, însă nu înainte de a-și scrie testamentul.

Florin Marin și fostul preot din Marea Britanie

Deși familia știa că starea de sănătate Philip Clements nu era satisfăcătoare, vestea a venit ca un trăznet. La fel ca și informarea că toată averea acestuia va ajunge în mâinile tânărului român. Cei din Marea Britanie vor primi, în schimb, doar două fotografii.

Chiar Florin Marin a fost cel care l-a sunat pe fratele fostului preot pentru a face anunțul decesului.

"Mi-a spus că a plâns două zile dar pe mine m-a sunat chiar în noaptea în care a murit și cu siguranță nu plângea. La doar 40 de minute după deces m-a sunat și nu plângea", a declarat Tony Clements pentru Daily Mail.

500.000 de lire a cheltuit cu tânărul român

Potrivit sursei citate, Clements a cheltuit de-a lungul vieții în jur de 500.000 de lire sterline cu Florin Marin.

"Philip i-a cumpărat totul, haine de designer, zboruri în toată lumea, avea un stil de viață luxos acest băiat, dar era totul gratis. Philip a fost orbit de faptul că un tânăr vrea să aibă o relație cu el", a mai spus fratele fostului preot.

"De ce ar vrea cineva la 20 de ani să fie cu un om care are 80? Nu e știință de rachete ca să îți dai seama. Nu sunt supărat din cauza banilor. Preferam ca fratele meu să fie în viață. Ce ne enervează este modul în care a fost tratat", a mai spus Tony.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un fost preot de 81 de ani, din Marea Britanie, i-a lăsat toată averea iubitului român. Pentru familie, doar două poze