Antena Meniu Search
x

Preotul gay căsătorit cu un tânăr român a ajuns pe drumuri. A rămas fără casă, după ce a fost părăsit de Florin Marin

Philip Clements, preotul gay care s-a căsătorit cu un român a ajuns pe drumuri după despărţirea de Florin Marin. Britanicul de 79 de ani şi-a pierdut casa.

Preotul gay Philip Clements a rămas fără casă după despărţirea de românul Florin Marin

Philip Clements, preotul gay care s-a căsătorit cu un român a ajuns pe drumuri după despărţirea de Florin Marin. Britanicul de 79 de ani şi-a pierdut casa de 100 de mii de Euro pe care a cumpărat-o în România, iar acum nu mai are adăpost.

La aproape 80 de ani, preotul Philip Clements este într-o situaţie disperată. Căsătoria gay din aprilie care i-a avut ca protagonişti pe el şi pe Florin Marin şi care a fost mediatizată de presa din Marea Britanie şi România a ajuns, se pare, într-un punct mort. 

Părăsit de tânărul de 24 de ani, britanicul s-a trezit, practic, pe drumuri. Preotul este acum la mila unor prieteni, care l-au primit în casa lor din Marea Britanie. Înainte de a se căsători, preotul şi-a vândut locuinţa din Kent şi a cumpărat un apartament de 100 de mii de Euro în Bucureşti. Proaspeţii însurăţei s-au mutat aici, în România, imediat după ce şi-au unit destinele în Marea Britanie.

După doar câteva zile, au apărut neînţelegerile, iar mariajul cuplului gay s-a destrămat.

"Florin era plecat în cea mai mare parte a timpului. Obişnuia să vină în pat foarte târziu, uneori la 5 dimineaţa, pentru că se ducea în cluburi sau se uita la filme", spune Philip Clements.

Cu mariajul în derivă, pentru preotul gay situaţia a devenit mult mai gravă: apartamentul pe care l-a cumpărat în Bucureşti l-a trecut pe numele partenerului român astfel că, la despărţire s-a trezit fără adăpost.

"Eu am propus să mergem în România, iar lui Florin i-a plăcut ideea. Dar cred că era mai bine dacă am fi rămas în casa mea din Eastry", declară acum, cu regret, Philip Clements.

Presa britanică spune însă că mai există speranţă pentru bătrânul preot. Divorţul nu este încă semnat, iar tânărul Florin Marin, care chiar l-ar fi vizitat în Marea Britanie, ar fi spus că nu vrea să-şi refacă viaţa cu altcineva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Preotul gay căsătorit cu un tânăr român a ajuns pe drumuri. A rămas fără casă, după ce a fost părăsit de Florin Marin