Antena Meniu Search
x

UPDATE! Grecia nu mai are televiziune publica

S-a inchis postul public de televiziune din Grecia! La miezul noptii, toate canalele televiziunii de stat au devenit negre, dupa ce politistii au oprit emitatorul situat pe un munte din apropiere de Atena din ordinul Guvernului elen. Radioul public a avut aceeasi soarta

Vezi și

“Din aceasta seara, pe toate canalele ERT veti vedea un ecran negru. Televiziunea se inchide prin decizia Guvernului. Totul se intampla in direct! Asa ca vedeti cu totii in timp real”. Anuntul facut ieri de prezentatoarea buletinului de stiri a bulversat pe toata lumea. In platourile televiziunii, oamenii erau pur si simplu in stare de soc.

“Televiziunea publica a devenit scandaloasa si toata lumea vede asta, dar nimeni nu a indraznit sa ia masuri. Totul se termina azi”, a spus Simos Kedikoglou, purtatorul de cuvant al Guvernului.

Nu doar canalele de televiziune au fost inchise ci si radioul public care avea inclusiv o sectie de limba romana. “Nu mai exista ERT, ca sa intelegeti. Nu mai exista la ora actuala. Adevarul e ca inca nu mi-am revenit nici eu, nici colegii mei. Inca nu ne vine sa credem si parca speram ca ceva se va intampla in ultimul moment si cineva ne va comunica: Stiti, am facut o farsa de prost gust, reveniti la locul de munca”, a explicat Mihaela Labrimidu, Radio Filia ERT.

Executivul elen a declarat ca a inchis pe perioada nedeterminata aceste posturi. Pentru a face economii la buget.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » UPDATE! Grecia nu mai are televiziune publica