Antena Meniu Search
x

Haos pe aeroportul Standsted din Londra. Zeci de zboruri au fost anulate din cauza zăpezii (Video)

Peste 300 de pasageri au rămas blocaţi în aeroport, după ce zeci de zboruri au fost anulate, din cauza zăpezii.

Vezi și

Peste 300 de pasageri au rămas blocaţi în aeroport, după ce zeci de zboruri au fost anulate, din cauza zăpezii. Oamenii au fost nevoiţi să aştepte ore în şir acolo. Mulţi dintre ei şi-au petrecut noaptea în aeroport, dormind pe scaune sau chiar pe jos.

A fost o noapte lungă pentru pasagerii de pe aeroportul Standsted. Acoperiţi cu pături, oferite de personal companiei aeriene Ryanair, britanicii au dormit chiar pe podeaua aeroportului din Londra. Alţii au aşteptat în linişte ca zborurile să fie reluate. Din lipsă de ocupaţie, dar şi din cauza plictiselii, oamenii şi-au făcut de lucru cu laptop-urile sau telefoanele mobile. Revoltaţi, pasagerii s-au plâns de lipsa de comunicare din partea oficialilor responsabili de pe aeroport. 

O altă problemă cu care s-au confruntat pasagerii a fost înapoierea bagajelor. După ce le-au lăsat la check-in, oamenii s-au trezit nu doar fără zbor, ci şi fără geamantane. Au fost nevoiţi să aştepte ore în şir până să-şi recupereze valizele. Enervaţi, britanicii au profitat de reţelele de socializare să-şi verse nervii. Au postat filmuleţe, poze dar şi mesaje despre peripeţiile lor de pe aeroportul Standsted. 

Peste 60 de zboruri au fost anulate din cauza stratului de zăpadă care s-a depus pe pistele de zbor. Pasagerii s-au trezit blocaţi nu doar pe aeroport ci şi în interiorul avioanelor. Reprezentanţii aeroportului Standsted i-au îndemnat pe oameni să-şi verifice zborurile înainte să se prezinte la check-in sau cel mai bine să şi le reprogrameze. Stratul mare de zăpadă a îngreunat şi traficul din Regat. Şoferii s-au trezit blocaţi pe autostrăzi .  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Haos pe aeroportul Standsted din Londra. Zeci de zboruri au fost anulate din cauza zăpezii (Video)