Antena Meniu Search
x

Iubita lui Paul Walker este distrusă de moartea actorului!

Iubita lui Paul Walker, Jasmine Pilchard-Gosnell, a apărut pentru prima dată în public după accidentul teribil în care actorul şi-a pierdut viaţa. Tânăra de 23 de ani nu şi-a putut ascunde emoţiile şi a plâns ore în şir.

Jasmine, 23 de ani, a apărut, ieri, vizibil îndurerată la casa actorului din Santa Barbara, la trei zile după decesul actorului din Fast and Furious. 

Tânăra, mai mică decât Paul Walker cu 17 ani, a petrecut trei ore alături de familia lui Walker, timp în care a plâns aproape încontinuu, relatează Daily Mail. 

Jasmine a izbucnit în lacrimi imediat ce s-a dat jos din maşină şi a fost întâmpinată de unul dintre membii familiei lui Paul Walker. Tânăra a venit în picioarele goale la casa din Santa Barbara şi a plâns minute în şir pe umărul apropiaţilor actorului. 

Jim Torp, unul dintre amicii lui Jasmine, a vorbit într-un interviu în Hollywood Life despre cum a reacţionat iubita lui Paul Walker când a aflat de accident: "Prietena lui Paul era lângă mine când am primit telefonul. Când i-am spus ce s-a întâmplat, a căzu, s-a prăbuşit!".

"Cred că Jasmine i-a spus fiicei lui Paul, Meadow, despre accident, iar când a aflat a început să plângă!", a continuat Torp. 
Conform Daily Mail, Jasmine l-a cunoscut pe Paul Walker în 2006, pe când ea avea doar 16 ani, iar el 33 de ani. Diferenţa de vârstă, de 17 ani, nu a fost o barieră însă în relaţia lor de dragoste. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Iubita lui Paul Walker este distrusă de moartea actorului!