Meniu
Search
x

Foto Minune de Crăciun, o tânără a născut la 30 de minute după ce a aflat că e însărcinată, în America

O tânără mamă a povestit despre minunea de Crăciun care a apărut în familia ei, un bebeluş sănătos venit pe lume la 30 de minute după ce a aflat că va deveni mamă.

De Larisa Andreescu la 26.12.2020, 15:17
  • Tânăra mamă are 26 de ani.
  • Nu a avut niciun simptom.

Ally Opfer intrase în travaliu, dar nu știa că este însărcinată şi nici nu s-ar fi gândit la aşa ceva, căci avea abdomenul plat , iar testele de sarcină confirmau că nu aştepta niciun bebeluş.

Tânăra de 26 de ani, din Cleveland, SUA, se pregătise să meargă la antrenamentul său pentru majorete când s-a simţit puţin ciudat, însă a refuzat să creadă că ceva nu ar fi în regulă decât peste câteva ore.

Tânăra a născut la 30 de minute după ce a aflat că va deveni mamă

„Nici în vise n-aş fi crezut că sunt însărcinată. Aveam menstruaţia neregulată, dar toată viaţa a fost aşa, motiv pentru care nu mi s-a părut ciudat.

Nu mă îngrășasem, nu mă simțeam obosită şi nici nu simţeam vreo mişcare în burtă. Stomacul meu era plat. Nu aveam cum să fac un copil.

Totuşi, pentru că tot simţeam dureri abdominale, am acceptat să fac un test de sarcină pentru a fi sigură. Testul a fost negativ, dar durerea era agonizantă” a povestit Ally.

Câteva ore mai târziu, durerea a devenit insuportabilă și Ally a fost dusă de urgenţă la spital de părinţi, urlând de durere.

A rămas împietrită atunci când medicul i-a spus că are o „masă” în abdomen. Credea că e vorba de cancer.

„De îndată ce m-a asigurat că nu e cancer, mi-a zis: Ei bine, se pare că eşti însărcinată în 38 de săptămâni şi eşti în travaliu. Trebuie să te supunem cezarianei chiar acum, vei avea un copil.” a continuat tânăra.

"A fost un adevărat miracol de Crăciun"

A născut după 30 de minute, aducând pe lume primul băiat din familie, după 43 de ani, prin cezariană.

La două zile după ce Oliver s-a născut sănătos și cântărea 3 kilograme şi 400 de grame pe 21 decembrie, evenimentul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Ally a spus că s-a bucurat de cea mai minunată zi de Crăciun din viața ei, adăugând: „Oliver are acum patru ani, inteligent aventuros și atât de distractiv.

El m-a făcut cea mai fericită mamă din lume și fiecare Crăciun este special datorită lui. Dar ținându-l în brațe în acel prim Crăciun mi-a schimbat viaţa.

El a fost cel mai bun cadou de Crăciun, un cadou de care nu știam că am nevoie. Oliver a fost un adevărat miracol de Crăciun”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Minune de Crăciun, o tânără a născut la 30 de minute după ce a aflat că e însărcinată, în America