Antena Meniu Search
x

Munte de blindate rusești distruse după luptele grele de lângă Kiev. Imagini postate de armata Ucrainei: "Nu e o primire ospitalieră"

Au trecut şapte zile de când Rusia a început invazia Ucrainei, iar în oraşul Bucha, situat în apropiere de Kiev, s-au dat lupte grele. Pe reţelele de socializare au fost publicate imagini cu dezastrul lăsat în urmă, inclusiv fotografii cu ceea ce pare a fi un munte de blindate ruseşti, în ruină, abandonate pe străzi.

de Redactia Observator

la 02.03.2022, 11:43

- Twitter NEXTA

Luptele din Ucraina au ajuns în ziua a şaptea. Rușii continuă să bombardeze orașele ucrainene, în ciuda condamnării internaționale și a sancțiunilor dure. Sute de persoane au fost ucise, în urma atacurilor aeriene care sunt din ce în ce mai intense. Orașul Harkov a fost bombardat masiv, iar o bază militară aflată la 15 kilometri de graniţa cu România a fost vizată de un atac cu rachete. Rusia a atacat un turn de televiziune din Kiev, în timp ce un convoi uriaș de blindate continuă să avanseze spre capitala ucraineană Kiev

Războiul Rusia - Ucraina. Imaginile dezastrului din Bucha, lângă Kiev

Oamenii simpli plătesc prețul cumplit al războiului lui Vladimir Putin. Între timp, imaginile stau mărturie pentru dezastrul lăsat în urmă. Pe reţelele de socializare, martorii evenimentelor dramatice, dar şi oficialii de stat ai ambelor tabere arată versiunea lor asupra invaziei. Miercuri, Forțele Armate Ucrainene au postat fotografii cu un munte de tancuri distruse, atribuite armatei ruse, abandonate pe străzile înzăpezite din oraşul Bucha, situat în apropiere de Kiev: "Nu e o primire ospitalieră a vizitatorilor neinvitați din Rusia". Rămâne neclar când au fost realizate imaginile, care nu pot fi verificate independent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Munte de blindate rusești distruse după luptele grele de lângă Kiev. Imagini postate de armata Ucrainei: "Nu e o primire ospitalieră"