Antena Meniu Search
x

Nepotul lui John F. Kennedy povesteşte că s-a înrolat în secret pentru a lupta în Ucraina: "Eram dispus să mor pe front"

Conor Kennedy, băiatul fostului senator și procuror general al SUA Robert F. Kennedy şi nepotul lui John F. Kennedy, a dezvăluit pe Instagram că s-a înrolat în secret pentru a lupta în armata ucraineană. Potrivit postării lui Kennedy, el este acum acasă după ce s-a luptat în Legiunea Internațională a Ucrainei.

de Redactia Observator

la 22.10.2022, 14:23

Nepotul lui John F. Kennedy povesteşte că s-a înrolat în secret pentru a lupta în Ucraina
Nepotul lui John F. Kennedy povesteşte că s-a înrolat în secret pentru a lupta în Ucraina - Instagram/jconorkennedy; Profimedia

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a postat o imagine pe Instagram, îmbrăcat într-o uniformă militară ucraineană. În descrierea fotografiei, Kennedy a spus că a fost "profund mișcat de ceea ce a văzut că s-a petrecut în Ucraina în ultimul an".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"I-am spus unei persoane de acasă și i-am spus şi unei persoane de acolo numele meu adevărat", a spus el. "Nu am vrut ca familia sau prietenii mei să-şi facă griji și nu am vrut să fiu tratat diferit acolo".

El a spus că nu are experiență militară anterioară și că nu a fost "cel mai grozav", dar "a înfrunta lucruri grele și a învățat repede".

Pe acelaşi subiect

"De asemenea, eram dispus să mor acolo", scrie el. Timpul petrecut în Ucraina a fost scurt și i-a plăcut să fie soldat mai mult decât se aștepta, a explicat Conor. 

Oricine are „o voință puternică de a apăra pacea mondială” se poate alătura legiunii, care înrolează oameni din întreaga lume pentru a ajuta armata ucraineană. Cei care doresc să se înroleze pot contacta Ambasada Ucrainei din țara lor și da un interviu pentru acest rol, relatează CBS News

Cine este Conor Kennedy

Conor Kennedy este fiul lui Robert F. Kennedy Jr. și al primei sale soții, Mary Richardson Kennedy. A fost pe prima pagină a ziarelor în 2012, datorită relaţiei dintre el şi cântăreaţa Taylor Swift. Bunicul său a fost asasinat în 1968 în timp ce candida pentru președinţie, iar unchiul său, președintele John F. Kennedy Jr., a fost asasinat în 1963, în timp ce era în funcție.

Postarea lui pe Instagram a fost rapid lăudată, având sute de comentarii de susținere. „Conor. Oh, Conor”, ​​a scris mama lui vitregă, actrița Cheryl Hines, care a adăugat şi mai multe emoticoane în formă de inimă.

„Te iubesc, frate mai mare”, a scris sora lui, Kyra Kennedy.

„Ești cel mai curajos bărbat pe care l-am cunoscut vreodată, iubirea mea”, a scris iubita lui, cântăreața Giulia. „A fi departe de tine și a ne face griji în toate acele luni a fost incredibil de greu, dar ne-am păstrat credința și vreau doar să-ți spun încă o dată cât de mândră sunt.”

SUA va trimite ajutor militar de 600 de milioane de dolari către Ucraina

Rusia a lansat noi atacuri aeriene săptămâna aceasta, insistând că vizează doar instalațiile electrice. Bombardamentele au afectat centralele Ucrainei și, pe măsură ce întreruperile de curent s-au extins, civilii sunt îndemnați să economisească energia şi apa.

Luna trecută, administrația Biden a anunțat că va trimite încă 600 de milioane de dolari sub formă de ajutor militar Ucrainei. Săptămâna aceasta, purtătorul de cuvânt al Consiliului Național de Securitate al SUA, John Kirby, a declarat că SUA vor continua să sprijine Ucraina „pe cât de bine pot”, dar a precizat că nu vor trimite trupe pe front. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Nepotul lui John F. Kennedy povesteşte că s-a înrolat în secret pentru a lupta în Ucraina: "Eram dispus să mor pe front"