Antena Meniu Search
x

O chelneriţă din Marea Britanie s-a sinucis la 23 de ani, cu doar câteva zile înainte de aniversarea sa. Tânăra a lăsat un bilet de adio

Frumoasă, tânără şi plină de viaţă, dar toate acestea nu au fost suficiente pentru o chelneriţă de 23 de ani din Marea Britanie, care şi-a luat viaţa cu doar câteva zile înainte de aniversarea sa, în timp ce lucra în oraşul turistic spaniol Magaluf.

de Monica Palade

la 29.04.2021, 23:05

O cheleneriţă din Marea Britanie s-a sinucis la 23 de ani, cu doar câteva zile înainte de aniversarea sa. Tânăra a lăsat un bilet de adio - Facebook

Danielle Brookes, 23 de ani, a fost găsită moartă pe 19 mai anul trecut, alături de un bilet de adio, în apartamentul său din Punta Ballena.

O anchetă oficială desfășurată la Warrington în această săptămână a scos la iveală că prietenii lui Danielle, cunoscută sub numele de Dani, au găsit-o moartă când s-au dus la apartamentul ei să vadă ce face.

Un raport al Gărzii Civile din Spania a confirmat că pe barul din zona care delimitează bucătăria şi sufrageria a fost găsit un bilet de adio. S-a spus, de asemenea, că apartamentul se afla într-o „stare perfectă” și nu existau semne de circumstanțe suspecte.

O moarte neanunţată 

Pe acelaşi subiect

O declarație a mamei lui Dani, Mandy, care a fost citită de legistul Claire Welch, spunea că Dani se bucura de o ieşire cu prietenii și îi trimisese mesaje mamei vitrege, Lisa, pe WhatsApp până târziu pe 17 mai.

Doamna Welch a declarat: "Înainte de moartea sa, ea s-a prezentat mulțumită și fericită. Nu a existat niciun indiciu despre starea de spirit proastă din zilele care au precedat moartea ei și, de fapt, își făcea planuri viitoare pentru ziua ei de naștere. A vorbit ultima dată pe WhatsApp pe 17 mai, seara târziu. A trimis câteva înregistrări mamei sale vitrege, Lisa, arătându-i că era într-un bar, la băut cu niște prieteni. Râdea, fericită și nu dădea semne de o proastă dispoziție.

"Ultima oară când Dani a vorbit cu Lisa a fost chiar înainte de ora 23, duminică seara. Lisa i-a trimis un mesaj lui Dani spunându-i: „Abia aștept noaptea noastră din cada cu hidromasaj” și Dani a răspuns„ și eu, te iubesc” cu sărutări. Asta a fost ultimul moment în care Dani a fost pe WhatsApp".

Declarația mai spune că Dani a fost diagnosticată anterior cu anxietate și că a luat o supradoză cu aproximativ șapte ani înainte de moartea ei.

Într-un raport post-mortem din Spania, data decesului a fost dată în 18 mai, iar cauza a fost înregistrată ca asfixie prin spânzurare.

Un al doilea post-mortem efectuat la spitalul Leighton după ce corpul lui Dani a fost repatriat a dat, de asemenea, drept cauză medicală a decesului asfixierea prin spânzurare. Nu au existat dovezi că alcoolul sau drogurile au jucat un rol în moartea ei.

Înregistrând o concluzie de sinucidere, Welch a completat: „Din informațiile de bază pe care le dețin de la familie, nu au existat semne că intenționează să facă ceea ce a făcut. (...)Nu au existat semne de proastă dispoziție, în sensul sinucigaș. Observ că a existat în trecut o supradoză, deși a fost acum șapte ani și nu a existat nicio referință, din câte știa familia, despre ea având gânduri suicidare”.

Discretă cu problemele sale

O campanie GoFundMe a fost înființată de prietenii lui Dani la scurt timp după ce a murit, în încercarea de a-i ajuta familia să-i aducă corpul și bunurile acasă, la Crewe.

Pagina, înființată de Nicki Dee, spunea: "Zboară, fată frumoasă! Gândurile sunt cu tatăl și a doua mamă a lui Danielle, Fin & Lisa și copii și, de asemenea, mama ei, Mandy, tata vitreg Paul și Kiddies".

Tatăl ei Michael, cunoscut și sub numele de Fin, a vorbit anul trecut despre lupta familiei de a o repatria pe Dani din Spania, care făcuse Covid-19 cu două luni înainte de moarte. „Îmi frânge inima că ea se simțea așa. Era discretă cu sănătatea ei mentală. Ea lua medicamente, dar nu a vorbit niciodată despre asta. Lockdown a fost anunțat în Marea Britanie cu două zile înainte ca prietenii să vină în vizită, așa că a fost supărată că au trebuit să anuleze. În afară de asta, nu știam să fie ceva în neregulă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O chelneriţă din Marea Britanie s-a sinucis la 23 de ani, cu doar câteva zile înainte de aniversarea sa. Tânăra a lăsat un bilet de adio