Antena Meniu Search
x

Video Fostul primar al oraşului Bocșa, găsit mort. Emanuel Dănilă s-ar fi împuşcat cu o armă de vânătoare

Fostul primar al oraşului Bocşa, a fost găsit mort în această dimineaţă. Emanuel Dănilă s-ar fi împuşcat cu o armă de vânătoare. La fața locului intervin mai multe echipaje ale poliției, oamenii legii desfăşurând ample cercetări la locul tragediei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.04.2021, 11:31

Vezi și

Din primele informaţii, soţia l-a fi găsit pe fostul edil în casă, împuşcat şi a sunat la 112, însă echipajul de pe Ambulanță sosit la fața locului n-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Emanuel Dănilă a fost ales primar al oraşului Bocșa în 2020, însă din cauza unor probleme de sănătate, el a decis să demisioneze în luna martie.

Prima reacție după moartea fostului edil vine din partea colegilor de la PNL Caraș-Severin. Preşedintele formaţiunii spune că gestul "tragic şi disperat" al Emanuel Dănilă ar fi fost "generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de primar". 

"Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar.

Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurereate, alături de care noi, Filiala PNL Caraș-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!", este mesajul transmis de Ion Marcel Vela, preşedintele PNL Caraș-Severin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emaneul Dănilă prezenta o rană prin împușcare la nivelul capului. Comunicatul IPJ Caraș-Severin

"În această dimineață, la ora 08.29, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană de sex feminin despre faptul că și-a găsit soțul împușcat în locuință. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului. Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare. În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului", a informat IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii continuă cercertările pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit bărbatul de 57 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fostul primar al oraşului Bocșa, găsit mort. Emanuel Dănilă s-ar fi împuşcat cu o armă de vânătoare