Antena Meniu Search
x

Un băiețel de 3 ani a fost împușcat mortal la petrecerea de ziua sa, în Miami. Poliția oferă 15.000$ recompensă pentru informații legate de suspecți

Poliţia americană caută informaţii după uciderea unui copil în vârstă de trei ani prin împuşcare, la petrecerea de ziua sa, în Florida, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 28.04.2021, 13:21

Elijah LaFrance își serba ziua de naștere în momentul în care bărbați înarmați au deschis focul asupra casei sale
Elijah LaFrance își serba ziua de naștere în momentul în care bărbați înarmați au deschis focul asupra casei sale - Miami-Dade PD
  • Un băiețel de 3 ani din Miami a fot împușcat mortal, după ce mai mulți bărbați au deschis focul asupra casei părinților săi.
  • Copilul a decedat la spital din cauza rănilor provocate de gloanțe.
  • Poliția oferă o recompensă pentru orice informație care poate duce la prinderea suspecților.

Elijah LaFrance a fost ucis de gloanţe rătăcite, sâmbătă, la sfârşitul petrecerii, la periferia Miami, după ce bărbaţi ”înarmaţi cu arme semiautomate şi o puşcă” au deschis focul asupra casei, în timp ce părinţii copilului şi alţi membri ai familiei ”făceau curăţenie în grădină”, a precizat poliţia.

Copilul ”a fost transportat la spital, unde a murit din cauza rănilor”, a anunţat poliţia.

O recompensă, în schimbul unor informaţii care să conducă la arestarea suspecţilor, a crescut la 15.000 de dolari.

Elijah, care urma să împlinească patru ani în câteva zile, îşi sărbătorea ziua împreună cu alt copil, potrivit rudelor acestuia, citate de presa locală. În înregistrări video de la petrecere, copii apar distrându-se în piscină, în mijlocul unor baloane colorate.

Pe acelaşi subiect

Agenţi s-au dus la faţa locului după lansarea unei alerte prin sistemul ShotSpotter - o tehnologie care permite detectarea focurilor de armă, instalată în aproape 100 de oraşe americane.

O femeie în vârstă de 21 de ani a fost rănită de rafalele armelor de foc. Poliţia a găsit peste 60 de cartuşe la faţa locului.

”Sunt cu adevărat devastat, sunt sfăşiat”, a declarat Alfredo Ramirez III, şeful poliţiei comitatului Miami-Dade, care a promis să-i găsească pe autorii crimei.

Armele de foc sunt foarte răspândite în Statele Unite, iar copii, uneori foarte mici, le cad adesea victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un băiețel de 3 ani a fost împușcat mortal la petrecerea de ziua sa, în Miami. Poliția oferă 15.000$ recompensă pentru informații legate de suspecți