Un băiețel de 3 ani a fost împușcat mortal la petrecerea de ziua sa, în Miami. Poliția oferă 15.000$ recompensă pentru informații legate de suspecți

De Redactia Observator.
Publicat: 28.04.2021, 13:16.
Actualizat: 28.04.2021, 13:21

Poliţia americană caută informaţii după uciderea unui copil în vârstă de trei ani prin împuşcare, la petrecerea de ziua sa, în Florida, relatează AFP.

Elijah LaFrance își serba ziua de naștere în momentul în care bărbați înarmați au deschis focul asupra casei sale

Elijah LaFrance își serba ziua de naștere în momentul în care bărbați înarmați au deschis focul asupra casei sale

Miami-Dade PD

Elijah LaFrance a fost ucis de gloanţe rătăcite, sâmbătă, la sfârşitul petrecerii, la periferia Miami, după ce bărbaţi ”înarmaţi cu arme semiautomate şi o puşcă” au deschis focul asupra casei, în timp ce părinţii copilului şi alţi membri ai familiei ”făceau curăţenie în grădină”, a precizat poliţia.

Copilul ”a fost transportat la spital, unde a murit din cauza rănilor”, a anunţat poliţia.

Citește și:

O recompensă, în schimbul unor informaţii care să conducă la arestarea suspecţilor, a crescut la 15.000 de dolari.

Elijah, care urma să împlinească patru ani în câteva zile, îşi sărbătorea ziua împreună cu alt copil, potrivit rudelor acestuia, citate de presa locală. În înregistrări video de la petrecere, copii apar distrându-se în piscină, în mijlocul unor baloane colorate.

Agenţi s-au dus la faţa locului după lansarea unei alerte prin sistemul ShotSpotter - o tehnologie care permite detectarea focurilor de armă, instalată în aproape 100 de oraşe americane.

O femeie în vârstă de 21 de ani a fost rănită de rafalele armelor de foc. Poliţia a găsit peste 60 de cartuşe la faţa locului.

”Sunt cu adevărat devastat, sunt sfăşiat”, a declarat Alfredo Ramirez III, şeful poliţiei comitatului Miami-Dade, care a promis să-i găsească pe autorii crimei.

Armele de foc sunt foarte răspândite în Statele Unite, iar copii, uneori foarte mici, le cad adesea victime.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.