Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Capitală

Un bărbat de 66 de ani din Bucureşti s-a aruncat în gol de la etajul 8, al blocului în care locuia. Medicii au încercat să îl salveze, însă a fost în zadar. După zeci de minute de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat. Atenție, informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

de Mihaela Uretu

la 22.04.2021, 15:10

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Momente de groază în aceeastă dimineață în cartierul Berceni, după ce un bărbat a decis să-și ia viața, astfel că s-a aruncat în gol de la etajul 8 al blocului în care locuia. 

În pofida eforturilor medicilor ajunși la fața locului, bărbatul în vârstă de 66 de ani nu a putut fi salvat, astfel că a fost declarat decesul.

Deocamdată, nu se ştie motivul pentru care omul a recurs la un asemenea gest. Potrivit oamenilor, acesta ar fi fost bolnav. 

Martor: Îl cunoșteam din vedere, ne mai vedeam prin spatele blocului. Era foarte ok, foarte respectuos. Era cam bolnav. Am înțeles că intrase în depresie de ceva vreme. Ştiu că suferea și de alte boli, dar nu ştiu exact ce anume. Avea 3 băieți și o fată, unul dintre băieți era acasă cand s-a întâmplat tragedia. 

Pe acelaşi subiect

Medicii legişti şi poliţiştii urmează să stabilească circumstanţele în care a murit bărbatul şi ce l-a determinat să facă acest gest .

La începutul lunii martie un tânăr de 22 de ani din Capitală a decis să îşi pună capăt zilelor, după ce s-a aruncat în gol de pe acoperişul unei clădiri cu patru etaje, în urma unei decepții în dragoste. Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş a fost trimis pe Fii Observator.

- material realizat cu imagini şi informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Capitală