Antena Meniu Search
x

O fostă gimnastă și-a aruncat bebelușul la gunoi. Tânăra din Brazilia riscă acum până la 30 de ani de închisoare

O mamă diabolică și-a aruncat nou-născutul pe jgheabul de gunoi, la scurt timp după ce l-a adus pe lume. Înainte, femeia i-a scris tatălui copilului că nu și-l dorește.

de Monica Palade

la 21.04.2021, 09:49

O fostă gimnastă și-a aruncat bebelușul la gunoi. Tânăra din Brazilia riscă acum până la 30 de ani de închisoare - Facebook

Ana Carolina Moraes da Silva, 29 de ani, ar fi comis atrocitatea în Santos, Brazilia, după ce i-a trimis partenerului său mesaje că nu vrea „o altă gură de hrănit“.

Fosta gimnastă și fostul ei partener, Guilherme Bronhara Martinez Garcia, sunt trimiși acum în judecată pentru crimă.

Trupul fetiței a fost găsit în interiorul unui container pentru deșeuri din fața clădirii în care locuia cuplul de la vremea aceea, la scurt timp după ce a avut loc crima. Corpul era învelit în ziare și pus într-un sac de gunoi negru, închis cu un elastic de păr.

Ucis la câteva ore de la naștere

Pe acelaşi subiect

Potrivit poliției, bebelușul a fost ucis la doar câteva ore după naștere. Medicii legiști au dat cauza morții ca fiind căderea de la etajul al șaselea, dat fiind că micuța arăta semne de traumatism cranian.

Garcia, care locuia cu Silva, este acuzat că a ajutat-o să se ascundă de justiție, întrucât el le-a spus polițiștilor că partenera sa și fiica ei de trei ani se aflau în altă localitate la acea vreme.

Mesajele WhatsApp vizualizate de anchetatori au arătat cum el era nemulțumit de fiica ei și nu dorea „o altă gură de hrănit”. Mesajele ulterioare trimise de Garcia către Silva arătau: „Ai ucis-o pe fiica mea”, urmată de „Scapă de ea”.

Ulterior, Silva a fost acuzată de omucidere și ascunderea cadavrului, după ce ar fi fost motivată și de propria sa nemulțumire față de copil.

30 de ani de închisoare

Dacă va fi găsită vinovată, ar putea fi condamnată la 30 de ani de închisoare.

Cu toate acestea, avocata lui Silva, Leticia Giribelo Gomes do Nascimento, a depus o serie de plângeri cu privire la sănătatea mintală a clientei sale.

Ea a argumentat că au durat 98 de zile de la nașterea bebelușului până când mama a fost supusă unui test psihiatric, în ciuda faptului că a avut episoade depresive înainte de sarcină.

Avocata a subliniat faptul că Silva nu are antecedente penale și trebuie să aibă grijă de cealaltă fiică a ei, care este în prezent îngrijită de bunici. Silva însăși susținuse anterior că a crezut că a suferit un avort spontan și că a scăpat de corp pentru a nu-și „speria” cealaltă fiică.

Procuratura consideră însă că infracțiunea a fost premeditată. Data procesului va fi stabilită în zilele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O fostă gimnastă și-a aruncat bebelușul la gunoi. Tânăra din Brazilia riscă acum până la 30 de ani de închisoare