Antena Meniu Search
x

Un bebeluș a murit după ce mama l-a născut acasă, pe ascuns, apoi l-a abandonat în cadă, la Cluj. Femeia mai are 5 copii

O femeie de 32 de ani din județul Cluj a dat naștere unui bebeluș acasă, fără să-și anunțe familia că este însărcinată, și a abandonat nou-născutul într-o cadă, unde a fost găsit mort câteva ore mai târziu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.04.2021, 20:53

Un bebeluș a murit după ce mama l-a născut acasă, pe ascuns, apoi l-a abandonat în cadă, la Cluj
Un bebeluș a murit după ce mama l-a născut acasă, pe ascuns, apoi l-a abandonat în cadă, la Cluj - Profimedia Images
  • Femeia de 32 de ani și-a ascuns sarcina de rude și prieteni.
  • Bebelușul s-a născut viu, însă a fost găsit fără viață, câteva ore mai târziu, în cada în care a fost lăsat de mamă.

Femeia, care mai are cinci copii, este din Rugăsești, județul Cluj. Ar fi născut vineri noapte, deși nimeni din familie nu știa că este gravidă. Fratele ei a sunat la ambulanță când a văzut că femeia sângerează puternic și a cerut ajutorul medicilor. Ulterior a fost găsit și bebelușul: o fetiță deja decedată în cada din baie.

Fetița s-ar fi născut vie, dar a murit după o hemoragie puternică

Medicii spun că bebelușul s-a născut viu, chiar la termen, însă a murit în cele câteva ore în care a fost lăsat nesupravegheat în cadă.

Femeia a fost transportată la spital, unde a fost internată, iar fetița a fost preluată de medicii legiști. Aceștia au stabilit că fetița a intrat stop cardiorespirator provocat de o hemoragie masivă, după ce mama nu a tăiat corect cordonul ombilical.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii iau în calcul trei variante

Cunoscuții femeii spun că soțul acesteia ar fi părăsit-o, iar aceasta avea o relație cu un alt bărbat. Cel despre care se presupune că era tatăl copilului. 

Deocamdată, anchetatorii iau în calcul 3 variante în acest caz: avort provocat, avort spontan sau pruncucidere. Însă toate indiciile duc spre ultima variantă. 

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un bebeluș a murit după ce mama l-a născut acasă, pe ascuns, apoi l-a abandonat în cadă, la Cluj. Femeia mai are 5 copii