Antena Meniu Search
x

Foto O mamă şi-a ucis cu sălbăticie cei trei copii, între care un bebeluş de doar şase luni, apoi a fugit şi a furat un camion, în SUA

O mamă şi-a înjunghiat mortal cei trei copii, între care un bebeluş de doar şase luni. Bunica a fost cea care le-a găsit trupurile neînsufleţite când s-a întors acasă de la serviciu.

De Larisa Andreescu la 11.04.2021, 16:02
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Liliana Carrillo şi-a ucis cu sălbăticie propriii copii - un bebeluș de șase luni, unul de doi ani și unul în vârstă de trei ani – lăsându-le trupurile să zacă într-o baltă de sânge până la venirea bunicii de la serviciu. Bătrâna a fost cea care i-a găsit fără viaţă când s-a întors sâmbătă la ora 9.30 acasă, în apartamentul familiei din cartierul Reseda, Los Angeles.

Mama criminală a fost dată în urmărire naţională

Femeia de 30 de ani a fost dată în urmărire naţională pentru tripla crimă, dar a fost găsită de poliţie câteva ore mai târziu în Ponderosa, un oraș aflat la 180 de mile distanță, potrivit Departamentului de Poliție din Los Angeles (LAPD).

„Este atât de trist. Trei copii cu vârsta sub trei ani. Ce fel de persoană poate face asta?” a declarat vecinul, Mishal Hashima.

Detectivii suspectează că a ucis copiii și apoi a fugit spre nord cu mașina ei până la Bakersfield, unde ar fi furat un camion. O fotografie cu chipul ei a fost făcută publică de poliţişti pe reţelele de socializare făcând un apel la ajutorul oamenilor. Ulterior, un motociclist care trecea prin zonă a văzut femeia pe marginea drumului şi a sunat la numărul unic de urgenţă.

„Acestea sunt momentele care ne rămân în minte de-a lungul carierei noastre. Este greu de procesat, s-au pierdut vieți inocente, este greu şi ca ofițer de poliție” a declarat locotenentul Raul Joel.

„Nu cunoaştem povestea din spate a familiei. Încercăm doar să rezolvăm acest puzzle pentru moment” a adăugat şi locotenentul Anthony Cato.

Vecina Elizabeth Cuevas, care locuiește deasupra apartamentului în care au avut loc crimele, a declarat pentru Los Angeles Times că o cunoştea pe una dintre copile care au sfârşit în ghearele morţii: „Era un înger de copil. Era preţioasă, dincolo de orice ţi-ai putea imagina. Toţi erau frumoşi. Un înger nu ar trebui să meargă pe acest drum”

Femeia a menţionat că nu a auzit însă niciodată strigăte venind din apartament, nu a sesizat niciodată că ar fi vreo problemă în casa lor, ci doar sunetul desenelor animate de la televizor, potrivit Mirror.

Nu este însă clar dacă cei trei copii locuiau doar cu bunica sau şi Liliana, mama lor, trăia în acelaşi apartament. O anchetă a poliţiei continuă pentru a stabili datele împrejurării tragediei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O mamă şi-a ucis cu sălbăticie cei trei copii, între care un bebeluş de doar şase luni, apoi a fugit şi a furat un camion, în SUA