Antena Meniu Search
x

Video Pisică surprinsă în timp ce fura lucruri ciudate din vecini, pentru a le face cadou stăpânei

Stăpâna unei pisici are parte de surprize neaşteptate aproape în fiecare zi. Felina, pe numele ei China, fuge la vecini şi aduce acasă diverse obiecte, mai mult sau mai puţin ciudate. Stăpâna se amuză pe seama faptului că pisica se poartă de parcă ar fi direct responsabilă de bunăstarea casei, prin bunurile pe care le aduce.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 18.01.2021, 17:12

În videoclipurile postate de Monica pe TikTok, pisica este văzută aducând acasă foarfece, brichete și, uneori, obiecte mai mari, cum ar fi chiar becuri
Felina, pe numele ei China, fuge la vecini şi aduce acasă diverse obiecte - TikTok / songsofmyfelines
  • O pisică ''fură'' din lucrurile vecinilor, pentru a le aduce victorioasă stăpânei
  • Mai multe astfel de scene au fost surprinse de camerele de filmat

O pisică și-a lăsat stăpâna fără cuvinte, după ce a adus acasă tot felul de lucruri ciudate pe care le-a luat de la vecini. Astfel de momente au ajuns să fie surprinse de către camerele de filmat din faţa uşii de la intrare. 

Monica Vicens a declarat că pisica ei, numită China, iese dimineața devreme să caute bunătăți și să le aducă înapoi acasă, ca și cum ar ''îngriji familia''. Femeia a dezvăluit că pisica este una dintre cele trei feline abandonate pe care le-a luat de pe stradă şi le-a crescut.

În videoclipurile postate de Monica pe TikTok, felina este văzută aducând acasă foarfece, brichete și, uneori, obiecte mai mari, cum ar fi chiar becuri. China le lasă lângă uşă și scoate un ''strigăt de victorie''.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pisica a colectat, de asemenea, saci de fasole cu porumb și produse reciclate, cum ar fi sticlele de apă, potrivit dailystar.co.uk.

''A ajuns până în punctul în care a trebuit să ținem toate ușile și ferestrele închise, asigurându-ne că nu este în stare să iasă, pentru că se furișa mereu. Se purta în fiecare dimineață de parcă ar fi treaba ei să meargă și să îngrijească familia'', a afirmat stăpâna.

Pisica China a devenit celebră în mediul online

Monica a ţinut să mai adauge că din felul în care China se comportă, a realizat că aceasta şi-a creat o adevărată rutină pe care o are de îndeplinit înainte ca felina să meargă şi să ''jefuiască'' străzile. 

Internauţii au spus că ar avea nevoie de o pisică precum aceasta prin împrejurimi, în cazul în care ar avea nevoie de ceva urgent. 

"Nu m-ar deranja deloc acest lucru! Cel puțin pisica aduce în mare parte obiecte utile", a declarat un om.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Pisică surprinsă în timp ce fura lucruri ciudate din vecini, pentru a le face cadou stăpânei