Antena Meniu Search
x

Galerie foto Pisică aproape degerată, cu răni pe corp, fotografiată în timp ce dă cu lăbuțele într-un geam pentru a cere ajutor

O pisică înghețată la propriu de frig, cu degerături, dinți stricați și paraziți, a fost fotografiată în timp ce dă cu lăbuțele în geamul unei case, într-o ultimă încercare de a-și salva viața. Delicata felină a fost adăpostită, dusă la veterinar și ulterior adoptată de o familie primitoare din Canada.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 03.01.2021, 18:04

  • Pisica a mers prin zăpadă din casă în casă, simțind că nu mai poate rezista frigului și rănilor
  • Efortul a fost răsplătit, iar după luni de recuperare felina are o nouă familie iubitoare

O femeie din Canada a fost cea care a găsit-o pe felina suferindă, chiar în timp ce încerca să se facă auzită, la fereastra casei. Afară era un frig năprasnic, iar pisica părea rănită și în pragul colapsului.

Fără a sta pe gânduri, canadianca a sunat imediat la o asociație ce adăpostește pisici, iar Marie Simard, o iubitoare a animalelor, a dus-o imediat la adăpost.

pisica

Aslan era într-o stare gravă, atunci când a fost găsită

One cat at a time / Facebook

Aslan, așa cum a fost denumită pisica, avea degerături, dinți stricați, o rană provocată de o mușcătură, viermi, diabet și o alergie ce îi lăsase urme pe piele - afecțiuni ce ar fi doborât-o în scurt timp, dacă nu ar fi cerut ajutorul.

Reprezentanții asociației au făcut investigații și au aflat că pisica nu trăia în sălbăticie, ci fusese pierdută, foarte probabil din cauza neglijenței stăpânilor.

pisica

Felina a fost adoptată între timp

One cat at a time / Facebook

"Analizele de sânge erau atât de rele încât a trebuit să stea spitalizată câteva zile, pentru a fi stabilizată, înainte de a ajunge la familia adoptivă. Veterinarul a spus că Aslan era atât de bolnavă și epuizată, că nu ar fi supraviețuit iernii dacă nu ar fi primit îngrijire imediată", a mai povestit iubitoarea de animale, potrivit Bored Panda.

pisica

Pisica adoră să doarmă mult, ca orice felină care se respectă

One cat at a time / Facebook

Pisica, salvată de Valentine's Day, și-a revenit între timp și a ajuns la o familie care o îngrijește. 

"E foarte afectuoasă. A uitat de viața de afară, nici nu încearcă să mai iasă. Îi place să doarmă pe o pernă", a povestit Marie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Pisică aproape degerată, cu răni pe corp, fotografiată în timp ce dă cu lăbuțele într-un geam pentru a cere ajutor