Antena Meniu Search
x

Povestea polonezului plecat la muncă în Anglia şi care şi-a ucis soţia şi fiica pentru că le bănuia că au aventuri cu acelaşi bărbat

Marcin Zdun, un polonez plecat la muncă în Anglia, a fost găsit vinovat de uciderea soţiei sale şi a fiicei lor.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.12.2020, 22:01

Polonezul care şi-a ucis soţia şi fiica are 40 de ani
Polonezul urmează să-şi afle sentinţa - Wiltshire Police/Solent News via Mirror Online
  • Polonezul şi-a ucis soţia şi fiica de Ziua Copilului.
  • Polonezul urmează să-şi afle sentinţa.

Marcin Zdun este unul dintre numeroşii polonezi plecat în Anglia în căutarea unui serviciu mai bine plătit.

Conform Mirror Online, s-a stabilit cu soţia lui, Aneta, şi cu fiica lor, Nikoleta, în Salisbury, iar bărbatul s-a angajat la un celebru supermarket din zonă.

Polonezul şi-a ucis fiica şi soţia de Ziua Copilului

Însă viaţa lui Marcin nu a devenit mai bună, ba chiar bărbatul a căzut în patima alcoolului şi a început să-şi agreseze soţia şi fiica. Bărbatul obişnuia să le controleze fiecare mişcare şi să se poarte cu ele într-un mod necorespunzător.

Totul a culminat cu un gând dezvoltat de bărbat, acel că atât Aneta, cât şi Nikoleta, de numai 18 ani, au aventuri cu acelaşi bărbat, un coleg d-al lui Marcin de la muncă.

Se baza în ideea sa pe privirile pline de ură pe care i le-ar fi aruncat colegul de muncă.

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, Marcin a recurs la gestul odios. A pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi le-a ucis pe Aneta şi Nikoleta, tăindu-le gâtul.

Vecinii au auzit ţipetele celor două, din curte, dar nu au mai apucat să intervină. Au încercat să-l imobilizeze pe Marcin, dar nu au reuşit.

Medicii chemaţi de vecini la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul celor două victime.

Polonezul susţine că nu-şi aminteşte nimic în legătură cu crimele comise

Bărbatul a fost prins la scurt timp. Avea bani şi paşaportul asupra sa, dar în buzunarul de la pantaloni i-a fost găsit şi cuţitul cu care s-au comis crimele, cuţit pătat de sânge atât pe lamă, cât şi pe mâner.

Pus sub acuzare pentru comiterea celor două crime şi judecat, Marcin nu a negat comiterea crimelor, însă a precizat că nu îşi aminteşte nimic din ce s-a întâmplat.

În cele din urmă, polonezul a fost găsit vinovat pentru comiterea crimelor şi urmează să-şi afle pedeapsa la următorul termen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Povestea polonezului plecat la muncă în Anglia şi care şi-a ucis soţia şi fiica pentru că le bănuia că au aventuri cu acelaşi bărbat